Connect with us

Ştiri din Sălaj

Bărbatul care a furat dintr-o farmacie din municipiul Zalău, prins de poliţie


Din păcate, autorii spargerii apartamentului din cartierul Dumbrava şi autorii jafului armat de la bijuterie nu au fost încă depistaţi. Oamenii legii au reuşit însă să îl prindă pe cel care, tot săptămâna trecută, a furat o amărâtă de urnă pentru donaţii de la o farmacie


Poliţiştii zălăuani au fost puşi pe jar săptămâna trecută.

Astfel, în decursul a doar câteva zile au fost înregistrate trei cazuri delicate.

Mai întâi a avut loc acea spargere dintr-un apartament din cartierul Dumbrava, de unde a fost sustrasă suma de 25.000 euro şi bijuterii în valoare de aproximativ 1.000 euro.

Mai apoi, Zalăul a intrat în prim-planul mass-media din toată ţara, prin jaful armat de la bijuteria de pe bulevard, de unde au fost sustrase bijuterii de zeci de mii de euro.

În fine, la o farmacie aflată în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă Sălaj, a fost sustrasă urna de donaţii aflată pe tejghea.

La data de 21 martie, în jurul orei 19.30, Poliţia a fost sesizată despre comiterea unui furt la o farmacie, din municipiul Zalău.

O persoană necunoscută a sustras urna în care se aflau donaţii de aproximativ 1000 de lei.

Verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au dus luni, 25 martie, la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

Este vorba de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Zalău.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat şi continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.


Mai multe detalii despre fiecare furt aici:

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj