Connect with us

FOTBAL

Arbitru prins de gât la Băbeni


Derby-ul etapei din Seria Est a Ligii a V-a dintre Viitorul Băbeni şi Luceafărul Bălan a fost umbrit de un incident neplăcut. Astfel, în minutul 75, un spectator a pătruns pe teren şi l-a prins de gât pe “asistentul” Andrei Morar


După succesul la “masa verde” în faţa Rapidului din Zimbor, jucătorii de la Viitorul Băbeni au avut un moral bun pentru un nou duel de foc, de această dată împotriva singurei echipe neînvinse în campionat, Luceafărul Bălan.

Încă de la început meciul promitea multe, având în vedere că se întâlneau două echipe de pe podium, care au pretenţii la primul loc.

Însă, în teren lucrurile nu au stat chiar aşa şi cele două echipe “s-au zgârcit” la goluri. Ocazii au fost de ambele părţi, însă, fără efect în prima repriză, deoarece prima parte s-a încheiat cu un scor alb.

În repriza a doua, cele două echipe au continuat să practice un joc bun, însă, din păcate, spiritele au degenerat la marginea terenului. Astfel, în minutul 75, la o fază în care asistentul Andrei Morar a semnalizat un offside, un spectator a sărit gardul şi a pătruns pe teren.

Omul parcă a văzut negru în faţa ochilor, s-a îndreptat spre asistent, l-a prins de gât şi l-a împins cu intensitate. A fost nevoie de intervenţia centralului Sergiu Duma şi a delegatului echipei gazdă, Marius Teglaş, pentru ca “suporterul” recalcitrant să fie evacuat din incinta terenului.

După acest incident, jocul a continuat fără probleme, însă, niciuna dintre cele două echipe nu au găsit drumul spre gol, jocul încheindu-se cu un scor alb. În urma acestui rezultat, Luceafărul Bălan a pierdut locul 1, lider fiind Agronova Dragu. Viitorul Băbeni încheie podiumul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL