Connect with us

FOTBAL

Fostul maseur de la FC Zalău a ajuns la Unirea Mirşid


Marius Blaj revine în fenomen după o pauză de doi ani şi din acest retur a fost cooptat în staff-ul tehnic al campioanei Sălajului


În pauza de iarnă, Unirea Mirşid s-a întărit pe toate planurile, mai ales după ce campioana Sălajului a gândit un proiect prin care să promoveze în Liga a III-a, iar mai apoi să cedeze echipa şi locul din eşalonul superior municipiului Zalăulu.

Sebastian Duma, Cătălin Odenie şi Iustin Ardelean sunt transferurile de până acum ale campioanei, care din iarnă are şi un antrenor nou, este vorba de Vasile Jula.

Din staff-ul tehnic mai fac parte Flore Pop, care este secund, dar şi director sportiv, în timp ce de câteva săptămâni la echipă a fost adus şi un maseur. Şi acesta are ani de experienţă în domeniu, la o echipă din eşalonul superior. Este vorba de Marius Blaj, care ani la rând a fost în staff-ul tehnic de la FC Zalău.

“Ne-am dorit să avem o echipă puternică şi ne-am întărit în toate compartimentele. Am vrut să avem şi un maseur şi am apelat la Marius Blaj, care cu siguranţă îi poate ajuta pe băieţi. Vrem să aducem cât mai mulţi oameni de fotbal din Sălaj lângă echipă şi împreună să reuşim ceea ce ne-am propus”, a spus Flore Pop – directorul sportiv al campioanei.

Marius Blaj şi-a început treaba la Unirea Mirşid, el fiind prezent atât la antrenamentele echipei, cât şi la meciuri.

Să mai spunem că Marius Blaj a activat la FC Zalău şi în perioada în care antrenor era Vasile Jula. Unirea Mirşid va continua să se întărească şi pe parcursul returului şi urmează să mai transfere câţiva jucători cu experienţă, în ultimele şase etape.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL