Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Pe strada Garoafelor din Jibou duhnește de la mirosul gunoaielor uitate de Brantner


Firma Brantner își bate joc și de cetățenii orașului Jibou


Nu mai e o surpriză faptul că firma Brantner are niște servicii care lasă mult de lăsat, în municipiul Zalău, dar și în alte localități în care firma respectivă a contractat serviciile de salubritate.

Ultimul exemplu poate fi cel de la Jibou, acolo unde containerele sunt pline de gunoi menajer, ba chiar dă pe lângă…

Aflat la capătul răbdării, un jibouan a făcut în cursul zilei de azi mai multe fotografii cu dezastrul lăsat de Brantner pe străzile Jiboului.

Alăturat, pe o postare de pe reţelele de socializare, omul a avut şi un mesaj acid împotriva firmei şi a societăţii în care trăim.

“Firma Brantner, dacă tot lăsați containerele afară, nu ar trebui și acoperite?!?!? Voi chiar nu aveți nici minimul de bun simț ?!?! Primăria Jibou, noi chiar suntem plătitori de taxe și impozite. Suntem un popor de slugă țiganilor, câinilor și gunoaielor??? Țiganilor nu le poți spune nimic că sunt ocrotiți de lege. Oameni buni, în ce an suntem, în ce țară trăim, nu toți trebuie să avem aceleași drepturi și obligații?!?!?!?”, a punctat Claudiu Sărmăşan.

Jibouanul spune că fotografiile sunt realizate în două zone diferite de pe strada… Garoafelor, unde mirosul de la gunoaiele pe care cei de la Brantner a uitat să le ridice este insuportabil.

În plus, majoritatea containerelor se află în stare jalnică, fără capace și rupte.

“Cei de la Brantner vin aici doar luni, miercuri și vineri, asta dacă nu se strică mașina de ridicat gunoiul… Locația de lângă blocurile O1 și O2, lângă o epavă de clădire unde a fost centrala termică, acuma stă să se dărâme. Se urcă copiii pe ea, iar aproape jumătate din acoperiș, dacă se poate numi acoperiș, este spart de poți lăsa o mașină prin el”, a mai spus jibouanul.
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj