Connect with us

Ştiri din Sălaj

Într-o singură zi, pompierii sălăjeni au intervenit la nouă incedii de vegetaţie


Neglijenţa sălăjenilor a atins cote maxime, sâmbătă, 24 martie. Astfel, pompierii sălăjeni au fost solicitaţi să intervină la nu mai puţin de nouă incendii de vegetaţie pe raza judeţului


Zi plină de incendii de vegetaţie în judeţul Sălaj.

Primul apel la 112 a venit în jurul orelor amiezii. Astfel, Garda de pompieri Hida a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă la un incendiu de vegetaţie în localitatea Voivodeni, comuna Dragu.

A urmat un incendiu de vegetaţie în localitatea Cristur, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Zalău.

Nici pompierii jibouani nu au avut mai multă linişte şi au fost solicitaţi să intervină la un asemenea incendiu în localitatea Var.

A venit rândul Punctului de Lucru Sânmihaiu Almauşului să intervină la un incendiu de vegetaţie uscată, în localitatea Gălpâia.

Pe la ora 15.00 pompierii din cadrul Secţiei Şimleu Silvaniei au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit în localitatea Nuşfalău.

La scurt timp după, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un alt incendiu de vegetaţie uscată în localitatea Gârceiu.

Cum nu ar fi de ajuns, în sâmbătă după-amiază au mai avut loc alte trei incendii de vegetaţie uscată, în localităţile Var, Cuciulat şi Răstolţu Deşert.

Incendiile au fost lichidate, însă, o atenţie mai mare a cetăţenilor care fac “curăţenia de primăvară” ar fi indicată.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj