Connect with us

DIVIZIA A1

Bogdan Tănase: “Dacă mai jucam două zile, Steaua tot nu reuşea să câştige un set la Zalău”


Antrenorul consideră că echipa sa a prins o zi proastă în prima etapă din play-off, când a pierdut cu 3 – 0 pe terenul Zalăului


Steaua Bucureşti s-a calificat în play-off, după ce în penultima etapă din sezonul regulat a câştigat cu 3 – 1 în faţa Zalăului. Cele două echipe s-au întâlnit şi în prima etapă din play-off, de data aceasta sub Meseş, unde Steaua nu a mai avut nicio şansă în faţa liderului şi a pierdut cu 3 – 0.

 “La Zalău a fost una din acele zile când nu îţi iese nimic. Cred că dacă mai jucam două zile, Steaua tot nu reuşea să câştige un set la Zalău. Am prins o zi proasă şi am jucat slab faţă de ce am jucat în retur. Nu avem ce face şi mergem mai departe”, ne-a declarat Bogdan Tănase.

Tehnicianul de la Steaua a vorbit şi despre lupta la titlu, acolo unde Steaua nu mai este implicată, fiind abia pe locul 6.

”Lupta la titlu va fi strânsă. Sunt trei echipe care se bat acolo sus şi va fi interesant, fiindcă fiecare punct şi set va conta. Îmi parte rău că Steaua nu mai este acolo.Expresiile că noi nu avem nimic de pierdut sau să încurcăm pe cineva mie nu mi-au plăcut niciodată. Tot timpul le spun jucătorilor, că dacă vor să fie mari trebuie să se bată cu echipele mari. Noi ne jucăm şansa pe teren până la capăt. Dacă se încurcă cineva de Steaua este problema lor, dar eu nu vreau ca lumea să ne perceapă ca fiind o echipă care vrea să încure vreo formaţie sau alta. Suntem în primele şase, înseamnă că ne merităm locul şi atunci trebuie să ne batem de la egal la egal cu toată lumea”, a mai spus Bogdan Tănase.

620 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1