Connect with us

Ştiri din Sălaj

Şoferul decedat în accidentul de la Zalău era cel mai vechi membru activ al UDMR din municipiu


Erdődi Béla era cel mai vechi membru activ al organizaţiei municipale a UDMR. În decembrie 2018, el a fost sărbătorit de conducerea judeţeană a partidului cu ocazia împlinirii a frumoasei vârste de 80 de ani. Cu această ocazia, unchiul Béla primise şi o plachetă ca respect pentru activitatea depusă de-a lungul celor aproape 30 de ani în slujba partidului


Cel mai grav accident rutier de la începutul anului în Sălaj a fost cel de joi după-amiază, de pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalău.

În acest eveniment au fost implicate un Merdeces  și o Dacia și s-a soldat cu doi morți și un rănit, o femeie în vârstă de 37 de ani, care se afla în Mercedes.

Din păcate, cele două persoane aflate în Dacie s-au stins din viaţă chiar la faţa locului.

Este vorba despre un cuplu de vârsta a treia, având în vedere că femeia avea 76 de ani, iar bărbatul în vârstă de 80 de ani.

Deşi avea 80 de ani, Erdődi Béla (1938-2019) era un om activ şi care a avut o activitate intensă în UDMR, unde era cel mai vechi membru activ al organizaţiei municipale!

La începutul lunii decembrie 2018, când unchiul Béla a împlinit opt decenii de viaţă, conducerea judeţeană a partidului i-a făcut o surpriză, invitându-l la sediu. Acolo, bătrânul era aşteptat de cei mai importanţi membrii ai organizaţiei, împreună cu Senes Denes – preşedintele UDMR Sălaj, subprefectul Vegh Alexandru, viceprimarul municipiului – Nicolae Fazakas sau Szilagyi Robert Istvan – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sălaj.

Cu toţii, l-au felicitat, i-au oferit un tort, dar şi o plachetă ca respect pentru activitatea depusă de-a lungul anilor.

Plecarea bruscă a sa dintre noi a adus un şoc şi în cadrul organizaţiei judeţene a partidului.

Astfel, pe pagina oficială a fost postat un mesaj de omagiu pentru cel care a fost unchiul Béla.

“Anul trecut, de ziua sa de naştere, nu am crezut că unchiul Béla va fi printre noi pentru atât de puţin timp. Moartea tragică a celui mai vechi membru activ al organizaţiei lui RMD a zguduit comunitatea maghiară a oraşului. E greu de înţeles şi e greu să ne obişnuim cu gândul că nu mai e printre noi”, este postarea de pe pagina de Facebook a organizaţiei.

Sâmbătă, de la ora 13.00, la Zalău va avea loc ceremonia funerară, pentru ca consoarta sa să fie înmormântată tot la Zalău, dar mâine, ceremonia funerară fiind programată de la ora 14.00.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj