Connect with us

HANDBAL

Roxana Szoloşi, în continuare incertă


Golghetera Zalăului a suferit o accidentare şi nu a putut evolua în ultimele două jocuri disputate de HC Zalău. Ea este în continuare incertă şi urmează un program de recuperare


La meciul din campionat cu Măgura Cisnădie, HC Zalău a acuzat probleme de lot şi nu a putut conta tocmai pe cea mai bună marcatoare a echipei – Roxana Szollsi – care s-a accidentat la spate şi a devenit indisponibilă. F

ără Roxana Szollosi, Tadici a gândit o altă tactică, care a dat roade, iar în final, gruparea de sub Meseş a câştigat cu 28 – 22. Nici la meciul de vineri cu Gloria Buzău, cea mai bună marcatoare a echipei nu a jucat, însă şi de data aceasta, Tadici a găsit înlocuitoare, iar HC Zalău a câştigat cu 27 – 22 şi s-a calificat în sferturi.

“Roxana Szollosi are un blocaj la spate şi urmează un tratament. Sper ca din această săptămână să se refacă şi să poate relua pregătirile”, a spus Tadici după meciul cu Gloria Buzău.

După o mică vacanţă de trei zile, HC Zalău a reluat marţi pregătirile, dar deocamdată, golghetera Zalăului nu s-a putut antrena normal şi este în continuare incertă.

“Ea vine la antrenamente, însă nu lucrează cu echipa şi face doar exerciţii de recuperări. Sper să îşi revină până la meciul de la Cluj”, a precizat antrenorul Zalăului. Roxana Szollosi este cea mai bună marcatoare a echipei, cu 77 de goluri. Pe locul secund se află Valentina Panici cu 73 de reuşite.

 

520 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL