Connect with us

HANDBAL

Junioarele III au debutat cu o înfrângere la Grupa Speranţă


CSS Zalău a pierdut la Băile Herculane la două goluri diferenţă şi a debutat cu stângul în partea a doua a campionatului


Junioarele III de la CSS Zalău au obţinut calificarea la Grupa Speranţă în ultima etapă a primei părţi a campionatului.

La finalul săptămânii trecute, pentru echipa pregătită de Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae a urmat şi primul joc de la Grupa Speranţelor, în deplasarea la Băile Herculane.

După o deplasare lungă, fetele de la CSS Zalău au început jocul mai timorate, iar gazdele de la ACS Băile Herculane au pus repede stăpânire pe joc şi uşor-uşor au început să se desprindă pe tabela de marcaj.

Până la pauză, avantajul gazdelor a crescut la cinci lungimi, scor 15 – 10.

Repriza a doua a aparţinut Zalăului, însă chiar dacă sălăjencele au mai redus din handicap, nu au reuşit să obţină un rezultat pozitiv.

De la CSS Zalău, în acest joc, Mara Pop a fost cea mai bună marcatoare cu 8 goluri, urmată de Karina Ghinea cu 7 goluri.

Următorul meci pentru CSS Zalău la Grupa Speranţă va avea loc sâmbătă, 23 martie, pe teren propriu cu ACS Pegasus Târgu Mureş.


ACS Băile Herculane – CSS Zalău 26 – 24 (15 – 10)

CSS Zalău: Denisa Pop, Ana Serencu, Maya Pop – Mara Pop (8 goluri), Karina Ghinea (7), Beatrice Roş (3), Miruna Labo (1), Denisa Ghiulea (1), Paula Maliţa (1), Andra Suciu (1), Antonia Ţurcaş (1), Veres Krisztina (1), Ana Maria Lungu şi Alexandra Sabou.

Antrenor: Gabriela Muntean

Antrenor secund: Raluca Nicolae


Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 martie.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL