Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO. 18 medalii pentru karateka de la CS Dani San Zalău la Hunedoara


Sportivii clubului condus de Dan Lucian Chiş au impresionat la Cupa Oraşului Simeria, acolo unde au reuşit să urce de 18 ori pe podium, într-o competiţie la care au participat peste 250 de sportivi


CS Dani San a sărbătorit la începutul acestui an nu mai puţin de 10 ani de activitate.

Clubul de karate condus de Dan Lucian Chiş a reprezentat cu succes judeţul Sălaj la competiţiile pe la care a participat, iar karateka de la Clubul Sportiv Dani San Zalău nu au făcut excepţie nici la finalul săptămânii trecute.

Astfel, sâmbătă, 16 martie, Clubul Sportiv CFR Simeria cu sprijinul Primăriei Oraşului Simeria şi Consiliului Local al Oraşului Simeria a organizat ediţia a VI-a a Cupei Oraşului Simeria, sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale – Departamentul de Karate E.U.R. & K.A.

Peste 250 de sportivi de la 20 de cluburi din ţară au fost prezenţi la ediţia din acest an.

Sălajul a fost reprezentat la competiţia din judeţul Hunedoara de către CS Dani San Zalău, clubul condus de către Dan Lucian Chiş deplasând un lot format din 17 sportivi.

Participanţi la mai multe probe, karateka de la clubul zălăuan au impresionat în special în probele de kumite.

Astfel, sportivii din judeţul nostru au reuşit să urce de nu mai puţin de 18 ori pe podium de la Cupa Oraşului Simeria, spre satisfacţia antrenorului Dan Chiş.

“Clubul Sportiv Dani San a reuşit să se facă remarcat prin prestaţia foarte bună a sportivilor în probele de kumite. Sportivii s-au mobilizat excelent, unii impresionând prin determinarea şi spiritul de luptător pe care l-au avut, demonstrând o bună calitate tehnică. Mă bucur că sportivii mei au înţeles faptul că trebuie să se concentreze şi să rămână motivaţi până la final. Îmi felicit elevii pentru comportarea avută, unii având de înfruntat şi de trecut peste multe obstacole, de altfel tocmai acesta este şi motivul pentru care se diferenţiază karate-ul de alte sporturi. Întăreşte caracterul, determină o atitudine pozitivă, încredere în propriile forţe, dezvoltând o atitudine de respect reciproc”, a declarat Dan Chiş.

Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 martie.

339 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE