Connect with us

FOTBAL

FOTO. Vlad Morar a premiat câştigătoarele de la Cupa Satelor


Fotbalistul originar din Crişeni a fost oaspetele de seamă de la festiviatatea de premiere a turnului final ce a avut loc la Baza Sportivă “Titan Arena”. Mai mult, jucătorul celor de la Panetolikos a avut plăcerea de a premia tocmai echipa din Crişeni, având în vedere că echipa lui Călin Morar a câştigat faza judeţeană a competiţiei organizate de FRF


La finalul săptămânii trecute, la Baza Sportivă “Titan Arena” a fost “sărbătoare”, având în vedere că moderna bază sportivă din oraş a găzduit turneul final al Cupei Satelor, în judeţul Sălaj. La faza finală pe judeţ au ajuns şase echipe, Chieşd, Nuşfalău, Crişeni, Horoatu Crasnei, Sălăţig şi Pericei, doar că cei din urmă nu s-au mai prezentat.

În urma meciurilor disputate, Crişeniul a devenit câştigătoare, după o finală cu Nuşfalăul, în timp ce echipa Chieşdului s-a clasat pe locul 3.

La final, organizatorii au pregătit şi o festivitate de premiere pentru echipele de pe podium, iar copiii au avut parte şi de o surpriză.

Astfel, la acest eveniment a participat Vlad Morar. Jucătorul originar din comuna Crişeni a trecut în carieră pe la “U” Cluj, Petrolul Ploieşti, a devenit campion al României cu FC Viitorul Constanţa şi în prezent evoluează la Panetolikos, în Superliga Greciei.

Fotbalistul a fost prezent şi la meciurile din faza grupelor şi la final, a avut plăcerea să le înmâneze trofeul pentru locul 1, tocmai echipei din Crişeni.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 20 martie.

700 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL