Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO şi VIDEO. Doi morţi în accidentul grav din centrul Zalăului


Din păcate, impactul a fost unul devastator pentru şoferul şi pasagera din dreapta din Dacie. Cei doi nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au fost declaraţi decedaţi


Un grav accident de circulaţie a avut loc azi, în jurul orei 13.30, în centrul municipiului Zalău, în faţa Parcului Municipal Zalău.

În timp ce conducea un autoturism marca Dacia, un bărbat în vârstă de 80 de ani se deplasa pe direcţia Scala – Centru şi ar fi dorit să intre în parcarea din faţa Parcului.

Din păcate, conform unui martor, aflat pe o terasă din apropiere, vârstnicul nu a semnalizat schimbarea direcţiei de mers şi Dacia a fost izbită în plin de un Mercedes, care circula regulamentar.

Impactul a fost unul devastator, iar conform aceleiaşi surse autoturismul s-a rostogolit câţiva metri pe carsoabil şi s-a oprit la aproximativ 15 metri distanţă de locul coliziunii.

“Impactul a fost unul devastator, iar în urma coliziunii, parbrizul de la Dacie a zburat, pur şi simplu, iar şoferul şi pasagera din dreapta au fost aruncaţi din maşină pe geamurile laterale. Ambulanţa a ajuns la faţa locului doar după 8 – 10 minute”, ne-a declarat un martor care a văzut întreaga scenă de pe o terasă din apropiere.

Pasager pe locul din dreapta din Dacie a fost o femeie în vârstă de 76 de ani. Bărbatul a murit pe loc, iar culoarea pielii deja i se schimbase după ce a ajuns pe carosabil, în timp ce pasagera de pe locul din dreapta prezenta semne vitale.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sălaj, precum şi echipaje SMURD de la ISU Sălaj şi două autospeciale de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj şi echipaje de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sălaj.

Cadrele medicale au început efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, şoferul de 80 de ani nu a răspuns şi a fost declarat decedat. Manevrele de resuscitare au continuat mai bine de o oră asupra femeii, însă, din păcate, nici femeia de 76 de ani nu a răspuns şi a fost declarată decedată.

O femeie de 37 de ani, pasageră pe locul din dreapta în Mercedes a fost rănită uşor şi a fost transportată la spital.

“Victimele sunt o femeie de 76 de ani şi un bărbat de 80 de ani, ambii din Zalău. Iar o femeie, pasageră în dreapta în celălalt autovehicul a fost rănită uşor. Este vorba despre o femeie în vârstă de 37 de ani care a fost transportată la spital”, a declarat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

4741 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj