Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău începe play-off-ul pe teren propriu


Zalăul întâlneşte Steaua Bucureşti pentru a cincea oară în acest sezon şi pentru a doua oară la rând. De data acesta, gruparea de sub Meseş are mare nevoie de victorie pentru a nu cedat fotoliul de lider chiar în prima etapă din play-off


Sâmbătă, ora 15.30, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău: Volei Municipal Zalău – Steaua Bucureşti

La cum au decurs ostilităţile la început de retur, Volei Municipal Zalău era favorită certă la titlu, mai ales după ce s-a distanţat la 9 puncte de rivalele Arcada Galaţi şi SCMU Craiova.

A urmat însă o perioadă nefastă pentru gruparea de sub Meseş care a disputat mai multe jocuri în deplasare şi a pierdut puncte importante la Galaţi, CSM, Dinamo, dar şi în ultimul meci din sezonul regulat, la Steaua.Adversarele au profitat la maxim, astfel că în ultima rundă din retur au câştigat meciurile de pe teren propriu şi s-au apropiat la un singur punct de Volei Municipal Zalău.

În aceste condiţii, lupta la titlu s-a relansat, iar play-off-ul devine mult mai interesant şi mai disputat, cu trei grupări care se bat la titlul de campioană.

Având în vedere că începe această fază a campionatului cu un punct avans faţă de rivale, Volei Municipal Zalău are un mic avantaj înainte de startul play-off-ului, însă în această fază a campionatului orice punct poate fi fatal.

În aceste condiţii, formaţia antrenată de Andrzej Kowal nu îşi mai permite paşi greşiţi şi vrea să aibă o evoluţie mult mai bună în play-off, pe care vrea să îl înceapă sâmbătă cu o victorie. Adversară este Steaua Bucureşti, pe care Volei Municipal Zalău o întâlneşte pentru a cincea oară în aceste sezon.

Cele două formaţii s-au întâlnit de două ori în 16-zecimile Cupei Challenge şi de două ori în sezonul regulat. Trei victorii cu 3 – 0 a reuşit Zalăul, în timp ce Steaua a câştigat jocul de miercurea trecută, prin care şi-a asigurat calificarea în play-off.

Atât Steaua, cât şi Volei Municipal Zalău au avut liber la final de săptămână când s-a disputat ultima etapă din sezonul regulat, astfel că ambele combatante au avut mai mult timp la dispoziţie să pregătească duelul de sâmbătă, care se dispută de la ora 15.30, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău şi urmează să fie televizat de Digi Sport.

În prima etapă din play-off şi contracandidatele Zalăului la titlu joacă pe teren propriu.  Arcada Galaţi întâlneşte vineri pe CSM Bucureşti, iar sâmbătă, SCMU Craiova joacă cu Dinamo Bucureşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1