Connect with us

HANDBAL

Junioarele II de la CSS Zalău au remizat la Mediaş


Echipa pregătită de Dan Pavel a reuşit primul rezultat pozitiv la Grupa Valoare. Natalia Iepan a fost într-o formă de zile mari şi a marcat nu mai puţin de 11 goluri


După ce în etapa precedentă, junioarele II de la CSS Zalău au fost aproape de prima victorie la Grupa Valoare, neşansa a făcut  ca victoria să aparţină celor de la CS Marta Baia Mare.

După prestaţia bună din jocul cu băimărencele, elevele lui Dan Pavel au sperat că pot obţine primul rezultat pozitiv în deplasarea de la Mediaş. Astfel, pline de încredere şi cu moralul ridicat, sălăjencele au început “ca din puşcă” meciul din Sala Şcolii Generale 5 şi după primele minute, aveau avantaj de patru goluri pe tabelă, scor 2 – 6, 5 – 9 sau 6 – 10.

Gazdele au încercat să revină pe tabelă de marcaj, însă fetele de la CSS Zalău au continuat practicarea unui joc colectiv bun. Totuşi, în minutul 19 au început să apară primele probleme, iar în trei minute, gazdele de la Mediaş au marcat de trei ori consecutiv şi s-au apropiat la o singură lungime, scor 14 – 15. Mai mult, medieşencele au egalat la 15, însă până la pauză, fetele lui Dan Pavel au revenit la conducere, scor 18 – 19.

În repriza a doua, CSS Zalău a continuat practicarea unui joc bun şi avantajul de pe tabelă a crescut, însă, din nou, la fel ca în prima parte, pe finalul reprizei au început să apară şi problemele. Astfel, cu nouă minute înainte de final, CSS Mediaş a egalat la 25.

Până la final cele două echipe au mers cap la cap şi jocul s-a încheiat 28 – 28, fiind primul rezultat pozitiv reuşit de CSS Zalău la Grupa Valoare.

“Am început meciul foarte bine şi am condus aproape pe toată durata partidei. Am avut jocul la discreţie, dar pe final, pe fondul unor greşeli ale noastre, în special ratări, am scăpat victoria printre degete şi am remizat. Fetele au făcut un meci bun, şi-au dorit mult să câştige şi au fost foarte motivate, fiind foarte important acest aspect. Sunt mulţumit de jocul prestat de fete la Mediaş şi cu o mai mare  atenţie, puteam câştiga, dar având în vedere că am jucat în deplasare, e bine că am luat şi un punct”, ne-a declarat Dan Pavel.

În etapa următoare, CSS Zalău va evolua pe teren propriu, împotriva echipei CSM Târgu Mureş, duminică, 7 aprilie.


CSS Mediaş – CSS Zalău 28 – 28 (18 – 19)

CSS Zalău: Denisa Pop – Delia Iepan (11 goluri), Laura Groza (6), Mara Pop (6), Anna Egri (2), Denisa Varga (2), Elisaze Crişan (1), Miruna Labo, Teodora Zahorte, Camelia Gorgan şi Denisa Mureşan. Antrenor: Dan Pavel


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL