Connect with us

Ştiri din Sălaj

Jaf armat la o bijuterie din municipiul Zalău. Două persoane mascate au ameninţat vânzătoarea cu un pistol


După ce – ieri – tot în municipiul Zalău, dintr-o locuinţă a fost sustrasă suma de 25.000 de euro şi bijuterii în valoare de o mie de euro, în această seară o altă “lovitură” de proporţii a avut loc în urbea de la poalele Meseşului


În cursul zilei de luni, dintr-o locuinţă din municipiul Zalău, a fost sustrasă suma de 25.000 de euro şi bijuterii în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

Poliţiştii sălăjeni s-au alertat şi au început căutările pentru găsirea hoţilor.

Până să aibă prea multe informaţii, oamenii legii s-au confruntat cu o altă “lovitură”, una chiar mai puternică!

În această după-amiază, în jurul orei 18.00, o bijuterie situată pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, chiar în zona centrală a fost prădată de hoţi (la parterul de la Galeriile Meseş).

Astfel, chiar la ora închiderii, două persoane cu faţa acoperită au ameninţat-o pe vânzătoare cu un pistol şi au furat mai multe bijuterii.

Din câte se pare, unul dintre hoţi a agresat-o pe vânzătoare. După ce cei doi au sustras mai multe obiecte de aur, s-au făcut nevăzuţi.

În acest moment, echipaje de poliţie se află la faţa locului pentru mai multe investigaţii.

“Administratorul unei bijuterii de pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipul Zalau a sesizat Poliţia, astăzi, la ora 17.55, despre faptul că două persoane necunoscute, cu faţa acoperită, au pătruns în bijuterie, au ameninţat angajata cu o armă şi au sustras mai multe bijuterii. În prezent, echipa de cercetare este la faţa locului pentru investigaţii”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj, pentru Ştiri din Sălaj.

Există posibilitatea ca cele două spargeri de la Zalău să aibă aceeaşi autori.

Vom reveni cu amănunte!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj