Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Ziua Porților Deschise la Poliţia Oraşului Cehu Silvaniei


Poliția Orașului Cehu Silvaniei şi-a deschis astăzi porţile pentru copiii care au venit în vizită, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, sărbătorită în fiecare an pe 25 martie. Cei mici au putut vedea armele şi maşinile de intervenţie ale poliţiştilor şi au primit informaţii despre misiunile la care participă oamenii legii


Pe parcursul a trei ore, aproximativ 300 de copii au trecut astăzi pragul instituției, iar cei mici au aflat mai multe despre meseria de poliţist.

Criminaliştii, poliţiştii rutieri, poliţiştii de ordine publică, de la Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, dar şi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, cu toţii au fost la dispoziţia elevilor, care au cerut informaţii despre arme, muniţie sau alte echipamente de intervenţie.

De asemenea a avut loc şi o prezentare video la care au participat elevii claselor a-XI-a şi a-XII-a.

La activitate au fost dezbătute mai multe teme, respectiv prevenirea violenţei în şcoli, comportamentul în societate, precum şi răspunderea penală a minorilor.

În contextul  sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, poliţiştii din Jibou vor organiza, luni, 18 martie, la Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” concursul de desen cu tema”Poliţistul prietenul meu”.

326 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj