Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Aproape 300 de elevi au participat la concursul „Polițist junior”


Cu ocazia Zilei Poliției Române, la Zalău au avut loc mai multe activităţi cu specific rutier, în care au fost implicaţi elevi de la două instituţii de învătământ de pe raza municipiului Zalău. La final, câștigătorii au fost premiați cu diplome și insigne


Polițiștii Compartimentului de Proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban au desfășurat în perioada 11-18 martie, o serie de activități cu specific rutier, circumscrise Zilei Poliției Române.

La eveniment au participat 350 de elevi de la Școala Gimnazială ”Porolissum şi Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” din municipiul Zalău.

La sfârșitul activităților, elevii au participat la concursul „Polițist junior”, iar câștigătorii au fost premiați cu diplome și insigne.

În contextul sărbătoririi Zilei Poliției Române, miercuri, 20 martie, la sediul inspectoratului, în intervalul orar 10.00-14.00, va avea loc Ziua Porților Deschise.

Aici vor participa criminalişti, poliţişti rutieri, de ordine publică, de la Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale și de la Serviciul Resurse Umane, unde cei interesați vor primi informaţii despre arme, muniţie sau alte echipamente de intervenţie, dar și despre oferta educațională.

Activităţi cu ocazia Zilei Române au existat în Sălaj şi în alte localităţi.

De exemplu, Poliția Orașului Cehu Silvaniei şi-a deschis astăzi porţile pentru copiii care au venit în vizită. Vezi AICI mai multe pe acest subiect.

359 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj