Connect with us

HANDBAL

HC Zalău îşi află marţi adversarul din sferturile Cupei României. REZULTATELE din optimi


Tragerea la sorţi este programată marţi, de la ora 11.00, la sediul FRH, iar partidele se vor desfăşura pe data de 31 martie


În optimile Cupei României, HC Zalău a reuşit o victorie clară cu Gloria Buzău şi s-a impus la o diferenţă de cinci goluri, 27 – 22, astfel că s-a calificat în sferturile Cupei României.

În această fază a competiţiei au mai ajuns Universitatea Cluj, Gloria Bistriţa, CSM Bucureşti, CSM Galaţi, SCM Rm. Vâlcea şi Măgura Cisnădie, care au câştigat fără probleme în deplasare, în timp ce surpriza optimilor a produs-o divizionara secundă – HCM Slobozia – care a câştigat pe teren propriu cu Dunărea Brăila.

Cele opt echipe calificate vor fi marţi dimineaţă în urne, de la ora 11.00, la sediul FRH, urmând a avea loc tragerea la sorţi pentru sferturile de finală.

Nu vor exista capi de serie, iar în cazul în care o echipă din Liga Naţională va juca împotriva unei grupări din liga secundă, meciul va avea loc pe terenul grupării din divizia inferioară. În cazul în care se înfruntă două prim-divizionare, partida va avea loc pe terenul primei echipe extrase din urnă.

Meciurile din sferturile Cupei României sunt programate într-o singură manşă, pe data de 31 martie. Cele patru câştigătoare se vor califica la turneul final al Cupei României, care este programat în perioada 19 – 21 aprilie.

Rezultatele înregistrate în optimi:

HCM Slobozia – Dunărea Brăila 23 – 22 (12 – 12)

HC Zalău – Gloria Buzău 27 – 22 (16 – 13)

CSM Tg. Mureş – “U” Cluj 27 – 34 (14 – 16)

Rapid Bucureşti – Gloria Bistriţa 18 – 24 (9 – 12)

CSU Vest Timişoara – CSM Bucureşti 21 – 38 (15 – 19)

Steaua Bucureşti – CSM Galaţi 25 – 36 (13 – 18)

FC Argeş – SCM Rm. Vâlcea 24 – 32 (8 – 14)

Dinamo Bucureşti – Măgura Cisnădie 26 – 35 (18 – 16)

 

Amănunte de la HC Zalău şi de la Cupa României, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL