Connect with us

DIVIZIA A1

CS Volei Municipal Zalău, liber la final de săptămână 


În ultima etapă din sezonul regulat, Volei Municipal urma să joace cu Tricolorul Ploieşti, formaţie care s-a retras din competiţii încă dinaintea startului de sezon


Situaţia actuală din Divizia A1 este una jalnică, având în vedere că în prima divizie mai activează doar 10 echipe.

Dacă Tricolorul Ploieşti s-a retras din toate competiţiile încă dinaintea startului de sezon, după turul de campionat a renunţat şi VCM Piatra Neamţ.

În aceste condiţii, în fiecare etapă, câte două echipe au avut liber în acest retur.

Volei Municipal Zalău a stat în 9 februarie, în etapa a XV-a, în care trebuia să se deplaseze la Piatra Neamţ şi a mai stat ieri, în ultima etapă din retur, în care gruparea de sub Meseş trebuia să joace cu Tricolorul Ploieşti.

Această pauză vine cât se poate de bine cu o săptămână înainte de startul play-off-ului, astfel că CS Volei Municipal are mai mult timp la dispoziţie să se pregătească pentru cea mai importantă fază a campionatului.

În ultima etapă a returului, rivalele Zalăului au jucat pe teren propriu și au reușit 3 puncte: Arcada Galaţi în fața celor de la Dinamo  Bucureşti, în timp ce SCMU Craiova a trecut de Știința Explorări Baia Mare.

Play-off-ul începe sâmbăta viitoare

Sezonul regulat s-a terminat în acest weekend, odată cu ultima etapă din retur.

De sâmbătă viitoare va începe cea mai importantă fază a campionatului – play-off-ul unde se califică primele şase echipe cu punctele acumulate după sezonul regulat.

Prima etapă din play-off este programată în 23 martie şi cele 10 etape urmează să se dispute în mai puţin de şapte săptămâni.

Turul din play-off se va termina pe 13 aprilie, urmând ca returul să înceapă o săptămână mai târziu, pe 20 aprilie, iar ultima etapă este programată pe 8 mai. Dacă în turul play-off-ului este programată o singură etapă intermediară, în retur vor avea loc două intermediare.

Având în vedere că va termina pe primul loc, Volei Municipal Zalău va juca în prima etapă din play-off pe teren propriu cu echipa Steaua București, cea care a prins locul 6 pe ultima sută de metri.

Mai multe, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 martie.        

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. George

    17 March 2019 at 20:04

    Bafta Steaua Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1