Connect with us

LUPTE LIBERE

SPECIAL. Nuntă mare în familia CSS Zalău. Gheorghe Panc a lăsat treningul pentru costumul de mire


După o relaţie de 5 ani cu Narcisa Alexandra Panie, profesorul catedrei de lupte libere de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău a făcut cel mai important pas din viaţa personală, unindu-şi destinele cu aleasa inimii lui. Alături de cei doi, la acest eveniment special au fost prezenţi nu mai puţin de 350 de invitaţi care au petrecut  la Briliant Parc  până la primele ore ale dimineţii


Ca luptător şi ulterior ca antrenor al secţiei de lupte libere, Gheorghe Panc poate spune că este un om împlinit pe plan sportiv.

De-a lungul carierei de luptător, Ghiţă se poate lăuda cu medalii la Campionatele Naţionale de cadeţi sau juniori, precum şi cu o medalie cucerită cu echipa la seniori.

Sigur, acestea sunt doar cele mai importante titluri, însă în cariera sa de sportiv ce s-a încheiat în anul 2005,  Gheorghe Panc se poate mândri şi cu multe alte titluri.

Din 2005 şi până în 2011, el a fost antrenor voluntar al secţiei de lupte libere de la CSM Zalău, iar din anul 2011 şi până în prezent ocupă postul de profesor al catedrei de lupte libere de la CSS Zalău.

Multiplu medaliat, ca sportiv, dar şi ca antrenor

Şi ca antrenor, a dat dovadă de multă pasiune în ceea ce face, iar rezultatele elevilor săi nu au întârziat să apară, iar tânărul antrenor se poate lăuda cu multiple medalii la Campionatele Naţionale şi la Cupa României.

Sigur că sportul este unul dintre pasiunile sale, dar Ghiţă mai are un hobby, deoarece antrenorul de lupte este unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din  municipiul Zalău!

De ani buni, “DJ Punk” face atmosferă la cluburi din Zalău, dar şi de pe plaja Mării Negre, sălăjeanul fiind unul dintre DJ-ii de la celebrul “Disco Ring” din Costineşti!

Şi-a găsit fata de nota… 10!

După cum spuneam, dacă pe plan sportiv se poate declara împlinit, Gheorghe Panc a făcut recent cel mai important pas şi pe plan personal.

Astfel, antrenorul de la Clubul Sportiv Şcolar şi-a unit destinele cu aleasa inimii lui – Narcisa Alexandra Panie, o tânără ambiţioasă care a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti şi masteratul cu nota 10, fiind şefă de promoţie!

În prezent, Narcisa Alexandra este consilier personal al unui secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor.

Povestea de dragoste a celor doi a început în urmă cu 5 ani, când s-au cunoscut graţie unor prieteni comuni.

Mai întâi au început o relaţie de prietenie, iar – după câteva luni – cei doi au format un cuplu.

În prima zi din luna mai a anului 2018, Gheorghe Panc a considerat că relaţia lor este pregătită să treacă la un alt nivel.

Astfel, şi-a luat “inima în dinţi” şi a cerut-o de soţie pe Narcisa Alexandra.

Fără să stea pe gânduri, domnişoara Panie a acceptat, iar cei doi au început deja planurile pentru nuntă.

 

Cununia civilă a fost în toamnă

 

La data de 27 octombrie 2018 a avut loc cununia civilă la Primăria Zalău. Cei doi au ales această dată, pentru ca alături să le poată fi în acest moment important şi membrii familiei care sunt plecaţi în străinătate.

La aproximativ cinci luni distanţă, la data de 9 martie 2019, a avut loc şi cununia religioasă la Biserica “Sfântul Ştefan” din cartierul Brădet, aceasta fiind una dintre dorinţele miresei.

Părinţi spirituali au fost Lucian Bocancea şi Lavinia Mociunea din partea mirelui şi Gabriel şi Ioana Ghiurco din partea miresei.

După cununia religioasă, a urmat şi petrecerea. Locaţia aleasă a fost Briliant Parc, iar alături de cei doi tineri căsătoriţi au fost alături 350 de persoane.

Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat colegii de la CSS Zalău, precum şi generaţii mai vechi de luptători pe care i-a pregătit Gheorghe Panc sau colegii de generaţie de la luptele Greco-Romane.

Ionuţ Coste a întreţinut atmosfera

Atmosfera a fost întreţinută de Ionuţ Coste, Camelia Cherecheş, Alice Ghile, dar şi de Cantabile Quartet din Cluj-Napoca.

A fost un eveniment la care lumea s-a simţit bine, astfel că petrecerea s-a întins până la primele ore ale dimineţii.

“Pe această cale, ţinem să le mulţumim naşilor că au fost alături de noi şi sperăm să ne rămână mereu alături şi să ne povăţuiască cu sfaturi înţelepte. Le mulţumim invitaţilor care ne-au fost alături, precum şi celor de la Briliant”, au fost cuvintele tinerilor căsătoriţi.

Pentru cei doi urmează acum o perioadă mai aglomerată, astfel că luna de miere a fost amânată puţin, însă, în cursul acestui an, când timpul le va permite, Gheorghe şi Narcisa Alexandra Panc vor alege o destinaţie unde să-şi petreacă luna de miere.

Pe această cale, redacţia Sportul Sălăjean şi Ştiri din Sălaj le urează “Casă de Piatră”, sănătate şi multă fericire pe noul drum pe care au pornit împreună.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean miercuri, 13 martie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LUPTE LIBERE