Connect with us

HANDBAL

Roxana Szolosi s-a accidentat


Din cauza unor probleme medicale, Roxana Szollosi nu a putut evolua în meciul cu Măgura Cisnădie şi a luat loc în tribune


HC Zalău nu are un lot foarte valoros, iar greul este dus tot de jucătoarele cu experienţă. Tadici încearcă să le integreze şi pe cele tinere, dar într-un joc cu Măgura Cisnădie, doar Andreea Mihart şi Alexandra Severin au fost jucătoarele tinere care au prins mai mult minute.

Înaintea acestui joc, antrenorul Zalăului s-a confruntat cu probleme de lot şi nu a putut conta tocmai pe golghetera echipei Roxana Szollosi. Din cauza unei accidentări, handbalista de 26 de ani nu a putut evolua în partida cu Măgura Cisnădie şi a luat loc în tribune.

Fără Roxana Szollosi, Tadici a gândit o altă tactică, care a dat roade, iar în final, gruparea de sub Meseş a câştigat cu 28 – 22. După părerea antrenorului de la HC Zalău, lipsa  lui Roxana Szollosi aproape că nu a contat, în condiţiile în care celelalte jucătoare s-au mobilizat foarte bine.

“În meciul cu Măgura Cisnădie nu am putut conta pe Roxana Szollosi care este accidentată, dar tocmai asta cred că a fost atuul nostru, pentru că celelalte jucătoare s-au mobilizat mult mai bine şi mai tare”, a spus Gheorghe Tadici. Roxana Szollosi este cea mai bună marcatoare a echipei, cu 77 de goluri.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ion

    15 March 2019 at 12:43

    Grasa de langa Roxana, ce tot vrea? Sandvisuri, cumva? Se tot lipeste de jucatoarele de la Zalau ca o sugativa. Georgiana o cheama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL