Connect with us

ARTE MARTIALE

Karateka de la CS Seiko Zalău au impresionat la Deva


Sportivii clubului condus de Călin Marincaş au reuşit să obţină calificări în masă la finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional-Fudokan ce va avea loc în luna aprilie a acestui an


CS Seiko Zalău a devenit în scurt timp unul dintre cele mai puternice cluburi de karate din România. Clubul Sportiv condus de Călin Marincaş a avut rezultate notabile încă de la înfiinţare şi chiar dacă are o istorie scurtă, se poate mândri cu câteva rezultate măreţe.

La finalul săptămânii trecute, pentru sportivii de la CS Seiko Zalău a fost încă o ocazie potrivită să-şi demonstreze valoarea, cu ocazia Campionatului Naţional de Karate Tradiţional-Fudokan, zona Ardeal.

Calificările pentru Campionatul Naţional s-au desfăşurat în Sala Sporturilor din Deva şi s-au desfăşurat la mai multe categorii de vârstă, copii, cadeţi, juniori, tineret şi seniori.

Primii opt clasaţi la probele individuale şi primele patru echipe clasate în probele pe echipe au obţinut calificarea la finala Campionatului Naţional ce va avea loc în luna aprilie la Iaşi.

Pentru sportivii de la CS Seiko Zalău, aceste calificări au fost doar o formalitate, astfel că toţi karateka deplasaţi la Deva au reuşit să obţină calificarea la finală, spre satisfacţia antrenorului Călin Marincaş. “A fost foarte bine la Deva. Sunt mulţumit de rezultate şi despre faptul că toţi sportivii de la clubul nostru au obţinut calificarea la faza finală”, ne-a spus Călin Marincaş.


Au obţinut calificarea în finala Campionatului Naţional de la Iaşi următorii:

copii 3:

Maia Vereşezan, Briana Benţe, Maia Nicoară şi Darius Pop

copii 2:

Alexia Chiş, Bianca Prunea, Diana Burdea, George Pup, Matyas David şi Tamas Luca

copii 1:

Mario Cordiş, Adrian Pop, Matei Pop, Rareş Andreicuţ, Mihnea Andreicuţ şi Marc Vereşezan

cadeţi:

Balagyan Brigitta, Alesia Mureşan, Nemeti Zoltan, Solyom Szilard, Luca Ardelean, Matyas Lucas, George Gavriluţ şi Denis Căpâlnă

juniori:

Larisa Ardelean, Matyas Lucas, Alexandru Nicoară, Gabriel Ardelean şi Luca Ardelean

tineret:

Pal Brigitta

seniori:

Călin Marincaş şi Marc Crecan


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ARTE MARTIALE