Connect with us

FOTBAL

Cupa Satelor îşi decide câştigătoarea în Sălaj!


Turneul final este programat vineri, de la ora 12.30, la Titan Arena, unde vor participa şase echipe, calificate după fazele zonale disputate în finalul anului trecut


Federaţia Română de Fotbal în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale şi în colaborare cu AJF-urile din ţară a demarat anul trecut o nouă competiţie, Cupa Satelor, destinată copiilor U 13 din satele şi comunele României.

Şi în Sălaj, această competiţie s-a bucurat de un real succes, iar la startul fazei judeţene au fost 20 de echipe. Cele trei faze zonale s-au disputat la Nuşfalău, Hereclean şi la Hida, iar la finalul fiecărei zone, primele două clasate s-au calificat la turneul final. Echipele din Nuşfalău, Chieşd, Crişeni, Pericei, Horoatu Crasnei şi Sălăţig au obţinut biletele pentru turneul final, iar la finalul acestei săptămâni vor avea ocazia să lupte pentru câştigarea trofeului judeţean, dar şi pentru calificarea la turneul regional.

Faza finală pe judeţ va avea loc vineri, de la ora 12.30, la Titan Arena. Înainte de startul competiţiei va avea loc şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi. Se vor forma două grupe a câte trei echipe, iar câştigătoarele grupelor îşi vor disputa finala.

Se va juca şi finala mică, între echipele de pe locurile doi, AJF Sălaj urmând să organizeze şi o festivitatea de premiere la final, urmând să acorde cupe, diplome şi medalii pentru echipa câştigătoare.

Câştigătoarea va fi desemnată campioană judeţeană la Cupa Satelor şi va obţine calificarea în etapa regională ce va fi organizată de FRF în perioada aprilie – mai 2019. Câştigătoarele fazelor regionale se vor califica în etapa finală, programată în perioada 15 mai – 20 iunie 2019.

Federaţia Română de Fotbal va acorda şi premii speciale pentru primele trei clasate după etapa finală. Astfel, lotul echipei câştigătoare, antrenorul şi primarul comunei de apartenenţă vor însoţi echipa naţională de fotbal a României cu ocazia unei partide disputate în deplasare.

Echipa câştigătoare de la Cupa Satelor beneficiează de transport, cazare, masă şi acces la meci, toate cheltuielile fiind suportate de către FRF.

Loturile echipelor de pe locurile 2 – 3, împreună cu antrenorul şi primarul comunei de apartenenţă vor beneficia din partea FRF de o experienţă VIP cu ocazia unui meci disputat pe teren propriu de Naţionala României.

878 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Pista

    15 March 2019 at 8:24

    De ce echipele participante nu au fost anunțați?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL