Connect with us

Ştiri din Sălaj

Bătrân ucis în bătaie în Sălaj


Cazul şocant s-a petrecut în luna octombrie a anului trecut, însă, agresorul abia acum a ajuns în arestul Poliţiei


De cele mai multe ori, scandalurile pornesc de la chestii banale sau de la opinii diferite. Un caz uluitor a avut loc în luna octombrie a anului octombrie 2018.

Atunci, un bărbat de 41 de ani din comuna Fildu de Jos, împreună cu un prieten, a intrat în gospodăria unor vecini, în vârstă de 78, respectiv 84 de ani şi au început să se ia la bătaie.

Motivul este o bucată de pământ, pe care lucrau tinerii şi aparţinea vârstnicilor. Ulterior, cei doi vârstnici au dorit să vândă acel teren, lucru ce i-a deranjat pe vecinii mai tineri, astfel că aceştia au năpustit în gospodăria bătrânilor şi au început scandalul.

În urma loviturilor încasate, bătrânul a ajuns de urgenţă la spital, însă, după doar două săptămâni a decedat din cauza loviturilor primite. Recent, procurori au stabilit că există legătură între loviturile încasate şi decesul victimei, astfel că aceştia au cerut arestarea preventivă a bărbatului de 41 de ani, pentru 30 de zile.

Instanţa a fost de acord cu decizia şi tânărul a ajuns în arestul IPJ Sălaj.

“În baza art.226 cpp ,raportat la art.223 alin 2/1 cpp admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj şi dispune arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile începând cu data de 13.03.2019 şi până la data de 11.04.2019 inclusiv, pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte prev de art.195 cp şi violare de domiciliu prev de art.224 alin 1 cp totul cu aplicarea art.38 alin 1 şi art.77 lit.e cp. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Suma de 313 lei reprezentând onorar avocaţial din oficiu pentru asistenţa juridică obligatorie acordată inculpatului vor fi avansate din fondul MJ către Baroul de Avocati Sălaj. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronuntare Pronunţată în sedinta camerei de consiliu,azi 13.03.2019”, soluţia pe scurt emisă de Tribunalul Sălaj.

2278 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj