Connect with us

Ştiri din Sălaj

INCREDIBIL. A distrus o maşină, şi-a dat foc la casă şi a comis mai multe furturi


Făptaşul este un tânăr de doar 21 de ani, din comuna Sîg. Acesta a comis infracţiunile pe raza comunei şi miercuri, a fost reţinut de poliţişti. Cel în cauză a fost arestat preventiv


Cercetările efectuate de polițiștii Postului de Poliție Sîg au stabilit că tânărul a distrus la sfârșitul lunii noiembrie 2018 un autoturism ce aparținea unui administrator al societății comerciale, de pe raza comunei, pe motiv că nu a fost servit cu băuturi alcoolice în afara orelor de program.

Activitatea infracțională a tânărului a continuat și în anul 2019. La data de 6 martie, pe fondul consumului de alcool și-a incendiat locuința. În noaptea de 11 spre 12 martie a pătruns prin efracție (a spart un geam) într-o altă societate comercială de unde a sustras băuturi alcoolice și țigări, cauzând un prejudiciu de 1000 lei.

Ultimul act material a fost comis în noaptea de 12 spre 13 martie. Acesta a pătruns într-o anexă gospodărească ce aparținea unei femei din comună și a sustras un motofierăstrău, în valoare de 1700 lei, care a și fost recuperat de polițiști.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, cel în cauză a fost reținut în dimineața zilei de miercuri, iar în cursul aceleași zile a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și furt calificat. Pe numele tânărului, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia.

776 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj