Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu a câştigat restanţa cu Olimpic Bocşa, într-un joc cu cinci penalty-uri!


Cu Tudor Ulmeanu antrenor şi Ioan Gurzău preşedinte, gruparea de sub Măgură are un început perfect de an şi a bifat două victorii. După ce sâmbătă a câştigat cu Ardealul Crişeni, şimleuanii s-au impus miercuri cu 4 – 2 în restanţa de la Bocşa. În acest joc, arbitrul Raul Horvat a dictat nu mai puţin de cinci penalty-uri, dintre care patru au fost fructificate


La Sportul Şimleu au avut loc mai multe schimbări în iarnă, după ce Primăria a preluat clubul de fotbal. Tudor Ulmeanu a fost numit antrenor, iar funcţia de preşedinte a fost preluată de Ioan Gurzău, astfel că sub această conducere, gruparea de sub Măgură vrea din sezonul următor să se bată la câştigarea campionatului şi la promovarea în Liga a III-a.

Până atunci, Sportul Şimleu vrea să îşi formeze o echipă cât mai competitivă, dar să mai salveze ce se poate şi din acest campionat. Deocamdată, şimleuanii au un început bun de an, iar după ce sâmbătă s-au impus pe teren propriu cu Ardealul Crişeni, miercuri după-amiază au câştigat şi restanţa cu Olimpic Bocşa.

Meciul de la Bocşa a fost unul spectaculos, în care “centralul” Raul Horvat a dictat nu mai puţin de cinci lovituri de la 11 m, dintre care patru au fost fructificate.

Oaspeţii au condus cu 1 – 0, 2 – 1, chiar şi cu 3 – 1, dar în a doua repriză, Olimpic s-a apropiat la un gol şi scorul a devenit 2 – 3 în minutul 67, după ce Cosmin Sabou a marcat de la “punctul cu var”. Tot din 11 m a înscris şi Marius Leitan în minutul 79 şi s-a făcut 2 – 4.

În prelungiri, Bocşa mai putea reduce din diferenţă, dar Tassotti a ratat un penalty. După victoria de la Bocşa, Sportul Şimleu a urcat pe locul 4, iar în etapa următoare va avea liber. De cealaltă parte, Olimpic  a rămas pe locul 9, iar sâmbătă va juca din nou pe teren propriu cu CS Barcău Nuşfalău.

Juniorii de la Sportul Şimleu au urcat pe locul 2

Şi juniorii de la Sportul Şimleu au un debut perfect de an. După ce au câştigat cu 3 – 0 în faţa celor de la Ardealul Crişeni, şimleuanii s-au impus miercuri cu 9 – 1 la Bocşa, rezultat în urma căruia au urcat pe locul secund. Gruparea de sub  Măgură se află însă la 5 puncte în spatele liderului CS Barcău Nuşfalău.

Restanţă din etapa a VIII-a:

Olimpic Bocşa – Sportul Şimleu 2 – 4 (1 – 2), la juniori 1 – 9

Au marcat: Cosmin Sabou (17 şi 67 – ambele din 11 m), respectiv Andrei Chiş (8 şi 37 – 11 m) şi Marius Leitan (79 – 11 m)

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. liga 4

    17 March 2019 at 20:18

    Sportul Simleu a facut contestatie iar meciul va fi omologat cu 3-0 pentru Simleu.Bocsa a folosit 2 jucatori fara viza anuala. Aviz amatorilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL