Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău organizează turneul final al Seriei Vest din Divizia A2


Gruparea condusă de Gabriel Terheş va fi gazda ultimului act al Seriei Vest. Turneul va avea loc în perioada 22 – 24 martie şi vor participa CSU Vest Timişoara, Volei Club Zalău, ProVolei Arad şi CSU Braşov


Volei Club Zalău este pentru al patrulea sezon în Divizia A2, eşalon în care a avut prestaţii bune în ultimii ani şi s-a calificat de trei ori la rând în ultimul act al Seriei Vest.

Datorită locului 3 ocupat la finalul sezonului regulat, formaţia zălăuană şi-a asigurat prezenţa şi de această dată la turneul final al Seriei Vest, neavând adversară în prima fază a play-off-ului. Astfel, în perioada 22 – 24 martie, zălăuanii vor avea ocazia să îşi măsoare forţele cu cele mai bune echipei din Seria Vest, turneul urmând a avea loc în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

“Am intenţionat să organizăm turneul final al Seriei Vest din motive economice, dar şi pentru ca juniorii din echipa noastră să nu fie nevoiţi să absenteze de la şcoală în cazul unei deplasări”, ne-a informat conducătorul Gabriel Terheş.

Volei Club Zalău a mai organizat turneul final al Seriei Vest şi în sezonul 2016 – 2017, când s-a clasat pe locul 3, în timp ce anul trecut a participat la turneul final de la Bacău, unde a obţinut tot un loc 3.

La ultimul act al Seriei Vest mai participă CSU Vest Timişoara, ProVolei Arad şi CSU Braşov, gruparea bănăţeană fiind favorită certă la primul loc. Lupta pentru locul 2, care duce la turneul de promovare se dă între Volei Club Zalău, ProVolei Arad şi CSU Braşov. “Ne bucurăm că pentru a treia oară la rând suntem la turneul final al Seriei Vest. Nu avem un obiectiv anume la acest turneu, dar ne propunem să facem meciuri cât mai bune”, a spus conducătorul Gabriel Terheş.

Tot în perioada 22 – 24 martie va avea loc şi turneul final al Seriei Est. Acesta va avea loc la Buzău şi vor participa Gloria Buzău, Ştiinţa Bucureşti, Rapid Bucureşti şi CSM Suceava.

Primele două clasate din fiecare turneu se vor califica la turneul de promovare pentru Divizia A1, care se va disputa în perioada 12 – 14 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A2