Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău “scârţâie” şi începe să tremure pentru primul loc


După ce a avut chiar şi un avans de nouă puncte faţă de contracandidatele la titlu – SCMU Craiova şi Arcada Galaţi – fosta campioană a României a pierdut surprinzător în capitală, într-un meci disputat în această seara împotriva echipei Steaua Bucureşti


Sezonul regulat din Divizia A1 la volei masculin se apropie de final şi în această seară au avut loc meciurile din penultima etapă.

Volei Municipal Zalău se află în continuare pe primul loc, însă, tocmai înainte de startul play-off-ului, zălăuanii au început să “scârţâie” şi au început să piardă puncte pe “bandă rulantă”.

Astfel, dacă la un moment dat, Volei Municipal Zalău avea chiar şi un avans de 9 puncte în faţa contracandidatelor la titlu, în ultimele etape, zălăuanii au pierdut puncte importante, iar avantajul faţă de următoarele clasate s-a diminuat şi mai mult.

Miercuri seară, elevii lui Andrzej Kowal au pierdut surprinzător pe terenul celor de la Steaua Bucureşti. În vară, roş-albaştrii au pierdut mai mulţi jucători importanţi, iar asta s-a simţit în evoluţia lor în acest sezon, deoarece, Steaua ocupă doar locul 6, fiind în pericol să rateze şi play-off-ul.

Roş-albaştrii aveau mare nevoie de puncte în meciul cu Volei Municipal Zalău, la fel ca şi sălăjenii, care nu îşi mai permit să piardă din avansul faţă de următoarele clasate.

Totuşi, steliştii au intrat mult mai motivaţi pe teren în jocul cu liderul din Divizia A1, iar după 30 de minute, bucureştenii conduceau cu 1 – 0 la seturi. Prestaţia bună a elevilor lui Bogdan Tănase a continuat şi în setul doi, set câştigat tot de formaţia din capitală, scor 25 – 19.

Văzându-se cu “cuţitul la os”, zălăuanii au avut o tresărire de orgoliul şi au revenit în joc, în speranţa unei reveniri spectaculoase, asemănătoare celei din meciul cu Dinamo. Însă, nu a fost aşa…

Astfel, chiar dacă Volei Municipal Zalău a câştigat setul 3, scor 22 – 25, în ultimul act, steliştii au făcut un joc foarte bun şi şi-au asigurat victoria finală.

Având în vedere că în ultima etapă va sta, între liderul Volei Municipal Zalău şi SCMU Craiova poate să rămână un singur punct, cu condiţia ca oltenii să se impună în faţa celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Oricum, dacă în urmă cu câteva etape, zălăuanii visau cu ochii deschişi la un nou titlu naţional, în prezent, orice este posibil în play-off.


Steaua Bucureşti – Volei Municipal Zalău 3 – 1 (22, 19, -22, 23)


 

steaua a pierdut jucători mportanti în va

707 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. George

    13 March 2019 at 23:27

    Asta nu este echipa care sa traga la campionat. Este sub lotul Stelei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1