Connect with us

HANDBAL

Junioarele II de la CSS Zalău, aproape de prima victorie la Grupa Valoare


Elevele lui Dan Pavel au fost foarte aproape de a obţine primul succes la Grupa Valoare, în faţa celor de la CS Marta Baia Mare, însă, din păcate au avut din nou parte de ghinion, iar în momentul în care se aflau la conducere, una dintre cele mai bune jucătoare s-a accidentat, iar jocul s-a încheiat cu victoria grupării din judeţul Maramureş


Deşi au trecut deja patru etape, junioarele II de la CSS Zalău încă nu au reuşit să obţină o victorie la Grupa Valoare. În etapa a IV-a a acestui turneu, fetele pregătite de Dan Pavel au primit vizita celor de CS Marta Baia Mare şi în acest joc, au fost foarte aproape de a “sparge gheaţa”.

Chiar dacă sălăjencele au început destul de timorate partida, fiind uşor intimidate de adversarele pe care le aveau în faţă, iar la pauză CS Marta Baia Mare avea un avantaj de două goluri, scor 19 – 21.

Uşor-uşor, handbalistele de la CSS Zalău au reintrat în luptă în repriza a doua şi au recuperat din handicap, ba mai mult, sălăjencele au şi preluat conducerea.

Prin minutul 40, CSS Zalău chiar a avut  avantaj de trei goluri şi părea că e posibil şi că se îndreaptă spre prima victorie de la Grupa Valoare.

Din păcate, ghinionul a dat din nou peste echipa Zalăului, iar Dalia Rus, una dintre cele mai bune jucătoare de la CSS în acest joc, s-a accidentat. Din acel moment, jocul s-a rupt, iar în tabăra Zalăului au apărut tot mai multe erori, atât pe faza defensivă, cât şi pe faza ofensivă.

Sălăjencele nu au mai reuşit să înscrie nici de la 7 m, astfel că CS Marta Baia Mare a revenit în joc şi în cele din urmă a reuşit chiar să obţină victoria la trei goluri diferenţă. Pentru CSS Zalău, Andrada Groza a fost cea mai bună marcatoare în acest joc, cu 11 goluri marcate.

“A fost un meci destul de echilibrat. Din păcate, am avut un început slab de partidă şi pe faza de apărare s-au făcut foarte multe greşeli. Însă, la începutul reprizei a doua am început să ne revenim şi chiar am condus la trei goluri diferenţă în minutul 40. Dar, Dalia Rus s-a accidentat şi din acel moment, s-a rupt din nou jocul. Au fost multe ratări de la şapte metri şi alte ocazii mari, iar adversarele au revenit în joc şi în final ne-au învins. Oricum, sunt mulţumit de prestaţia fetelor din partea secundă. Ştiam de la început că este o grupă grea, însă, doar prin experienţa acestor meciuri dificile poţi creşte în valoare. Şi mă bucur că se vede o îmbunătăţire la fete de la meci la meci”, ne-a spus Dan Pavel.

După patru etape scurse din Grupa Valoare 4, CSM Târgu Mureş ocupă locul 1, în timp ce pe locul 2 se află CSS 2 Baia Mare, podiumul fiind completat de CS Marta Baia Mare. În etapa următoare, CSS Zalău se va duela în deplasare cu CSS Mediaş. Jocul este programat joi, 14 martie, de la ora 15.30.

Junioarele III s-au calificat la Grupa Speranţe

Echipa junioarelor III a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul şi s-a calificat la Grupa Speranţe. După 18 etape scurse din sezonul regulat, echipa pregătită de Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae a reuşit să încheie pe locul 6, ultimul care a asigurat prezenţa la turnelul speranţelor.

În cadrul fazei a doua a campionatului, CSS Zalău a fost repartizată în Grupa Speranţă 4, alături de ACS Băile Herculane, CSS Drobeta Turnu Severin, CS Unirea Sânicolau Mare, ACS Pegasus Târgu Mureş şi CSS Viitorul Cluj. CSS Zalău va debuta la Grupa Speranţă, sâmbătă, 16 martie, în deplasare la ACS Băile Herculane.


CSS Zalău – CS Marta Baia Mare 33 – 36 (19 – 21)


loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ion

    14 March 2019 at 8:22

    dan pavel in ce luna esti? e baiat sau fata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL