Connect with us

HANDBAL

Alexandru Weber: “Tadici intră pe teren ca şi cum ai intra cu maşina pe autostradă”


Antrenorul celor de la Măgura Cisnădie s-a arătat extrem de dezamăgit de arbitrajul de care a avut parte echipa sa la Zalău, precum şi de comportamentul lui Gheorghe Tadici în timpul acestui joc, dar nu numai


Disputa dintre HC Zalău şi Măgura Cisnădie a creat multe discuţii şi controverse.

Jocul a fost câştigat de gruparea pregătită de Gheorghe Tadici, însă antrenorul formaţiei din judeţul Sibiu a acuzat vehement maniera de arbitraj.

Acesta a rămas fără voce după jocul de la Zalău, motiv pentru care nu a oferit nicio declaraţie despre ceea ce s-a întâmplat şi abia la o zi distanţă a spus ceea ce a avut de spus.

Alexandru Weber consideră că echipa sa nu ar fi trebuit să piardă niciodată la Zalău şi s-a întâmplat acest lucru doar din cauza celor doi arbitri.

”Nu este posibil așa ceva! Am atâția ani de handbal în spate, dar așa ceva nu îmi aduc aminte să mai fi pățit. Vorbim despre un arbitraj infect! Infect pur și simplu! De la început și până la final ne-au tocat pur și simplu. Au fost sută la sută numai cu gazdele. Spun sus și răspicat, pe mâna celor doi arbitri am pierdut acest meci. Nu ar fi trebuit să pierdem niciodată cu Zalăul. Vom face memoriu împotriva acestor arbitri”, a declarat Alexandru Weber, pentru colegii de la tribuna.ro,

Mai mult, antrenorul celor de la Măgura Cisnădie s-a arătat deranjat şi de comportamentul managerului Gheorghe Tadici din timpul jocului.

“Niciun antrenor din Liga Florilor nu-și permite să intre în teren, mai bine spus să se plimbe pe teren ca Tadici. El intră pe teren ca și cum ai intra cu mașina pe autostradă. Nu e normal așa ceva!”, a mai spus antrenorul Măgurii Cisnădie, pentru aceeaşi sursă.

De precizat, însă, este faptul că acelaşi Gheorghe Tadici nu a stat cu mână în sân în momentul în care Alexandru Weber şi staff-ul lui au intrat în conflict cu galeria Zalăului şi a intervenit pentru aplanarea conflictului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL