Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după victoria cu Măgura Cisnădie: “Am câştigat datorită jocului tactic pe care l-am pregătit”


Managerul grupării HC Zalău consideră că echipa sa a câştigat destul de clar disputa cu formaţia din judeţul Sibiu, iar cheia succesului a fost jocul cu doi pivoţi


Luni seara, HC Zalău a obţinut o victorie extrem de importantă în Liga Florilor şi a învins Măgura Cisnădie, o formaţie cu pretenţii la podium în acest sezon.

Meciul a fost unul extrem de tensionat, cu mai multe ieşiri în decor şi cu ambele părţi acuzând arbitrajul. Până la urmă, HC Zalău a obţinut o victorie la şase goluri diferenţă şi a scăpat de zona fierbinte a clasamentului. Conform lui Gheorghe Tadici, cheia acestui succes reuşit de gruparea de la poalele Meseşului a fost jocul cu doi pivoţi.

“A fost o victorie destul de clară. Jocul a fost de mare angajament, iar noi aveam mare nevoie de puncte pentru a ieşi din zona de jos a clasamentului. Măgura Cisnădie este echipa care îşi doreşte o clasare pe podium şi sigur, au jucătoare mult mai experimentate decât noi, însă, cred că am câştigat datorită jocului tactic pe care l-am pregătit, cel cu doi pivoţi. Este bine că am reuşit să obţinem trei puncte şi ne bucurăm pentru ele şi felicit fetele pentru efortul pe care l-au depus timp de 60 de minute”, a declarat Gheorghe Tadici.

Pentru HC Zalău urmează vineri duelul din Cupa României cu SCM Gloria Buzău, meci ce va avea loc în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, de la ora 17.30.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL