Connect with us

DIVIZIA A1

A treia deplasare consecutivă în Bucureşti pentru Volei Municipal Zalău!


Gruparea de sub Meseş încheie sezonul regulat pe terenul formaţiei Steaua. Este a treia deplasare consecutivă pentru zălăuani în Capitală, după partidele susţinute la CSM Bucureşti şi Dinamo


Azi, ora 19.45, Sala “Mihai Viteazul” din Bucureşti: Steaua Bucureşti – Volei Municipal Zalău

Sezonul regulat se apropie de final, iar din returul de campionat au mai rămas de disputat doar două etape. Volei Municipal Zalău va mai susţine o singură partidă din această fază a campionatului, iar miercuri după-amiază va evolua pe terenul celor de la Steaua.

Gruparea de sub Meseş este la a treia deplasare consecutivă în Capitală, în doar trei săptămâni, după ce primele două au fost la CSM Bucureşti şi Dinamo.

În aceste jocuri, Volei Municipal Zalău a avut nevoie de 5 seturi pentru a câştiga, dar acum, elevii lui Andrzej Kowal nu mai vor să facă paşi greşiţi şi îşi propun să obţină toate punctele puse în joc, pentru a putea intra în play-off cu un avans cât mai mare faţă de urmăritoare

Şi Steaua Bucureşti vrea să obţină cât mai multe puncte din acest joc, mai ales că “steliştii” se află la mare bătălie pentru calificarea în play-off. Deocamdată, gruparea antrenată de Bogdan Tănase ocupă locul 6, cu 26 de puncte şi are un avans de două puncte faţă de Unirea Dej, grupare cu care Steaua se luptă pentru ultimul loc ce duce în play-off.

Şi pentru Steaua, acest joc este ultimul din sezonul regulat, astfel că are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a rămâne cu şanse reale înaintea ultimei etape, când bucureştenii stau. Unirea Dej are  un meci mai uşor în ultima etapă, pe teren propriu cu CSM Câmpia Turzii, iar în cazul unei victorii, Unirea ar trece pe locul 6, dacă Steaua nu obţine nimic de la partida cu Volei Municipal Zalău.

Partida dintre Steaua Bucureşti şi Volei Municipal Zalău este importantă pentru ambele combatante, iar acest joc a atras şi atenţia celor de la Digi Sport, astfel că jocul va fi televizat începând cu ora 19.45. Este a treia confruntare dintre cele două echipe din acest sezon.

Două dintre jocuri au contat pentru 16-zecimile Cupei Challenge, iar Volei Municipal Zalău s-a impus de fiecare dată cu 3 – 0. Acelaşi scor s-a înregistrat şi la partida din turul de campionat, de la Zalău, din decembrie 2018.

În cazul unei victorii cu 3 – 0 sau 3 – 1, Volei Municipal Zalău poate fi sigură că intră în play-off cu un avans de 4 puncte faţă de urmăritoarea. Dacă miercuri, SCMU Craiova va sta, la final de săptămână oltenii au un meci relativ uşor pe teren propriu cu Explorări Baia Mare.

409 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. George

    13 March 2019 at 21:57

    Domnule Cota , a mai rams 1 pct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1