Connect with us

HANDBAL

FOTO. Tensiune la cote maxime în jocul HC Zalău – Măgura Cisnădie


Spiritele au fost încinse la maxim în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” luni seara, iar momentul care a pornit toată isteria a avut loc în ultima secundă a primei reprize. Au urmat dueluri aprige pe teren, multe cartonaşe galbene, eliminări de două minute, acţionari pe teren, precum şi galeria Zalăului evacuată din sală


Disputa de luni seara dintre HC Zalău şi Măgura Cisnădie era una destul de importantă din Liga Florilor, având în vedere că echipa condusă de Gheorghe Tadici avea nevoie de cele trei puncte pentru a scăpa din partea de jos a clasamentului, în timp ce formaţia din judeţul Sibiu se luptă pentru o clasare pe podium în acest sezon.

Astfel, miza era mare în acest joc, iar Măgura Cisnădie a încercat să obţină ceea ce doar CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea au reuşit în acest sezon, să câştige la Zalău. Nu a reuşit, însă meciul din Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” a avut istoric…

Prima repriză a fost dominată de HC Zalău, însă chiar în ultima secundă a primei părţi, spiritele s-au încins, după ce Ada Moldovan a aruncat spre poarta Zalăului, însă mingea trimisă de jucătoarea Măgurii Cisnădie a lovit-o în plină figură pe Alexandra Severin, iar toţi cei prezenţi în sală au considerat că lovitura a fost intenţionată şi în sală a început un cor de fluierături.

Mai mult, în drumul către vestiare, unul dintre acţionarii celor de la HC Zalău a avut câteva contre serioase cu Ada Moldovan, însă spiritele s-au calmat după ce au intervenit mai multe jucătoare de la Măgura Cisnădie.

Pauza nu a fost suficientă pentru calmarea spiritelor din sală, astfel că huiduielile la adresa jucătoarelor sibience au continuat şi în repriza secundă.

Galeria, în conflict cu banca tehnică a Măgurii

Însă, din păcate, lucrurile au trecut la un “alt nivel”, iar banca tehnică a Măgurii Cisnădie a avut câteva contre cu câţiva suporteri aflaţi în spatele băncii. Cum, disputa a devenit tot mai aprinsă, în acest “conflict” a intrat şi galeria Ultras Boys Zalău, iar tensiunea din sală a atins cote maxime.

Totul s-a întâmplat în apropierea unor copii, iar pentru aplanarea conflicutului a intervenit Gheorghe Tadici, dar şi un jandarm, îmbrăcat în civil. După acest incident, galeria Zalăului a fost evacuată din Sala Sporturilor, iar în locul lor, un copil bătea toba şi încuraja echipa.

“Nu s-a întâmplat nimic special. A fost doar o mică încăierare între noi şi banca tehnică a Cisnădiei”, ne-a spus Ultras Gicu, liderul Galeriei Ultras Boys Zalău.

Totuşi, spre finalul partidei, membrii Galeriei Ultras Boys Zalău au revenit în sală şi au sărbătorit victoria echipei favorite, nu înainte de a-i cânta tradiţionalul “la mulţi ani” Dianei Nichitean, care luni şi-a serbat ziua de naştere.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL