Connect with us

DIVIZIA A1

Philipp Kroiss: “Jucăm tot mai bine şi avem mentalitate bună”


Libero-ul de la Volei Municipal Zalău este de părere că echipa sa arată tot mai bine pe finalul de sezon regulat şi şi-a revenit după ce în ultimele trei deplasări a pierdut cinci puncte


După trei deplasări la rând pe terenul celor de la Arcada Galaţi, CSM Bucureşti şi Dinamo, unde a pierdut 5 puncte, Volei Municipal Zalău şi-a revenit şi a câştigat sâmbătă cu 3 – 0 în faţa nou-promovatei CSM Câmpia Turzii.

După acest rezultat, gruparea de sub Meseş şi-a asigurat primul loc la finalul sezonului regulat, iar elevii lui Andrzej Kowal aşteapăt optimişti play-off-ul.

Până atunci, Volei Municipal Zalău mai joacă miercuri, în deplasarea la Steaua Bucureşti, după care sâmbătă, în ultima etapă, va sta.

“Meciul cu Câmpia Turzii nu a fost greu, dar am jucat concentraţi şi fără emoţii. Sper să facem la fel şi miercuri, la Steaua Bucureşti, o echipă mai bună decât CSM Câmpia Turzii. După meciul de la Steaua vom avea la dispoziţie 10 zile să pregătim play-off-ul care va fi foarte interesant şi disputat. Deşi am pierdut puncte în meciurile trecute, cred că jucăm tot mai bine acum şi avem mentalitate bună. Nu ştiu ce se va întâmpla în play-off, dar aşteptăm acele meciuri”, ne-a declarat Philipp Kroiss, libero-ul de la Volei Municipal Zalău.

614 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. George

    14 March 2019 at 3:54

    Jucati pe dracu,va aranjeaza Cota meciurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1