Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, înaintea meciului cu Măgura Cisnădie: “Va fi foarte dificil, dar ne dorim să câştigăm acest joc”


Antrenorul Zalăului se aşteaptă la un meci dificil cu o echipă care a evoluat în grupele Cupei EHF, însă Tadici mizează pe ambiţia jucătoarelor sale şi pe suportul publicului, astfel că HC Zalău speră la o victorie în această după-amiază


După două săptămâni de pauză, HC Zalău revine în Liga Naţională şi are parte tot de un meci dificil cu o fruntaşă a campionatului.

Gruparea de sub Meseş se duelează luni după-amiază, de la ora 18.00 cu Măgura Cisnădie ocupanta locului 4. Formaţia din judeţul Sibiu se luptă pentru medalii şi în acest sezon a evolua în grupele Cupei EHF, dar în ciuda adversarului dificil de care are parte, HC Zalău speră la o victorie.

Taidici mizează pe ambiţia jucătoarelor sale, dar şi pe suportul publicului, la fel cum s-a întâmplat şi la partidele anterioare în  care HC Zalău s-a duelat cu adversari puternici.

“Întâlnim o echipă cu jucătoare foarte experimentate,  care au în spate zeci de campionate în Liga Naţională dar au experienţă şi în cupele europene. Măgura Cisnădie este foarte organizată şi cred că are al treilea buget din Liga Naţională. Meciul se anunţă foarte dificil, dar ne dorim să îl câştigăm fiindcă s-au apropiat de noi atât CSM Slatina, cât şi Gloria Buzău, care sunt echipe bune. Cu o evoluţie sigură şi eficientă, HC Zalău poate bifa un nou succes, unul extrem de important pentru finalul campionatului”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Partida dintre HC Zalău şi Măgura Cisnădie se dispută azi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”. Biletele pentru acest joc se pun în vânzare de la ora 15.00, la preţul de 10 lei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL