Connect with us

Sporturi

Peste 50 de sportivi s-au întrecut la Cupa Mărţişorului la tenis de masă


Competiţia s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute în sala de tenis de masă de la Stadionul Municipal Zalău şi a adunat la start sportivi din Zalău, Cehu Silvaniei şi Carei


La finalul săptămânii trecute, mai exact la data de 1 martie, Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă Sălaj, în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal Zalău şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a organizat Cupă Mărţişorului, ediţia 2019.

Gazda competiţiei a fost sala de tenis de masă de la  Stadionul Municipal Zalău. La start au fost prezenţi peste 50 de sportivi şi sportive din Carei, Cehu Silvaniei şi Zalău. Competiţia s-a desfăşurat la mai multe categorii de vârstă, meciurile fiind foarte disputate, având în vedere că toţii copiii şi-au dorit să câştige şi să pună mână pe trofeul pus la dispoziţie de organizatori.

Au fost organizate meciuri la categoriile de vârstă  8 – 10 ani la fete şi băieţi, 11 – 12 ani OPEN şi 13 – 15 ani OPEN. La prima categorie, competiţia a fost câştigată de Raisa Cotoi de la CSM Zalău, în timp ce la 8 – 10 ani băieţi s-a impus Kovacs Tamas de la Clubul Copiilor Carei.

În ceea ce priveşte întrecerea 11 – 12 ani la OPEN, competiţia a fost câştigată de Matei Pop de la CSM Zalău, în timp ce la categoria 13 – 15 ani OPEN s-a impus Iosif Patriciu, de la CSM Zalău.

Au mai fost două categorii de începători mici la băieţi şi fete până la 8 ani, premiate de AJTM Sălaj cu diplome, medalii şi cupe.

La primele patru categorii, DJST Sălaj a oferit cupele, în timp ce AJTM Sălaj a oferit diplomele şi premii în dulciuri tuturor participanţilor. CSM Zalău a pus la dispoziţie sala de concurs cu toate dotările necesare.

“S-a făcut o bună promovare a tenisului de masă din zonă, meciurile fiind un bun prilej de pregătire şi verificare pentru sportvii care participă în perioada următoare la Campionatul Naţional pe Echipe sau Individuale, scopul acetei acţiuni fiind atins. De toate problemele ivite pentru desfăşurarea acestei acţiuni s-a ocupat AJTM  Sălaj şi CSM Zalău prin Comisia de Organizare”, a spus Victor Puie, membru în Comisia de Organizare.


Clasamente finale:

Juniori III 8 – 10 ani fete:

Locul 1: Raisa Cotoi   – CSM Zalău

Locul 2: Harmati Biborka – Clubul Copiilor Tapo Carei

Locul 3: Bodon Ameli  – C.C. Tapo Carei

Locul 4: Riana Ţîrle   – CSM Zalău


Juniori 8 – 10 ani băieţi:

Locul I: Kovacs Tamas – C.C. Tapo Carei

Locul II: Pozsonyi Kevin – C.C. Tapo Carei

Locul III: Răzvan Centea – CSM Zalău

Locul IV: Ştefan Vlaicu – C.C. Cehu Silvaniei


Juniori III 11 – 12 ani OPEN:

Locul I: Matei Pop – CSM Zalău

Locul II: Mara Viman – CSM Zalău

Locul III: Astalîş Ianis – C.C. Cehu Silvaniei

Locul IV: Mihai Vîrca – C.C. Cehu Silvaniei


Juniori II 13 – 15 ani OPEN:

Locul I: Iosif Patriciu – CSM Zalău

Locul II: Ştefan Pop – CSM Zalău

Locul III: Briana Iacob – CSM Zalău

Locul IV: David Podar – CSS Zalău


 

347 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi