Connect with us

FOTBAL

Unirea Mirşid dă lovitura pe piaţa transferurilor şi aduce un jucător din Liga a II-a


După ce la gruparea pregătită de Vasile Jula şi Flore Pop au ajuns Sebastian Duma şi Cătălin Odenie, campioana Sălajului şi-a asigurat serviciile unui alt jucător de valoare, care în prima parte a acestui sezon a făcut parte din lotul echipei Ripensia Timişoara, din al doilea eşalon fotbalistic


Pentru Unirea Mirşid obiectivul pentru returul acestui sezon este clar, câştigarea campionatului şi promovarea în Liga a III-a.

Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, gruparea condusă de Călin Bereschi l-a adus pe Vasile Jula antrenor, dar şi-a asigurat şi serviciile jucătorilor Sebastian Duma, venit din Liga a III-a de la Unirea Dej, precum şi ale lui Cătălin Odenie, de la Silvania Cehu Silvaniei.

Însă, Unirea Mirşid nu s-a mulţumit doar cu atât şi cu câteva zile înainte de startul returului din Liga a IV-a, campioana Sălajului a reuşit să dea lovitura pe piaţa transferurilor şi a adus un jucător din Liga a II-a.

Este vorba despre Iustin Ardelean. Fost jucător la CS Viitorul Zalău, CS Atletic Zalău, CS Crasna sau “U” Cluj, talentatul fotbalist vine la Unirea Mirşid de la Ripensia Timişoara, grupare de care a aparţinut în prima parte a acestui sezon.

Chiar dacă nu a apucat să debuteze la nivelul ligii secunde, Iustin s-a pregătit doar cu echipa mare, alături de care a efectuat şi un cantonament în Antalya în această iarnă.

Iustin Ardelean a fost curtat intens şi de CS Barcău Nuşfalău, însă, în cele din urmă, jucătorul a ales Unirea Mirşid, grupare pentru care ar putea debuta chiar la finalul acestei săptămâni, când echipa pregătită de Vasile Jula şi Flore Pop primeşte vizita celor de la Someşul Someş Odorhei.

“O să joc până în vară la Mirşid. Am ales această echipă deoarece au obiectiv promovarea în Liga a III-a şi acest lucru înseamnă o provocare pentru mine. Trebuie să recunosc că cei de la Nuşfalău mi-au făcut o ofertă bună, însă trebuia să-mi aleg echipa care mă ajută şi cu şcoala. Pe această cale vreau să le mulţumesc celor de la Nuşfalău şi le doresc succes”, a declarat Iustin Ardelean, pentru Sportul Sălăjean.

Mai multe detalii pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 13 martie.

1645 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL