Connect with us

TENIS

Cezara But şi Mara Geiger s-au oprit în sferturi la Cupa 8 Martie


Deşi au fost principalele două favorite la câştigarea trofeului la categoria de vârstă 14 ani, cele două sălăjence s-au oprit în faza sferturilor de finală la competiţia desfăşurată în judeţul Bihor


Prima competiţie din luna martie pentru tenismenii sălăjeni s-a desfăşurat la finalul săptămânii la Oradea, în judeţul Bihor. Este vorba despre Cupa 8 Martie. Competiţia s-a desfăşurat la patru categorii de vârstă, 10 ani fete, 14 ani fete şi băieţi, 16 ani fete şi băieţi, seniori şi senioare.

Judeţul Sălaj a fost reprezentat la Cupa 8 Martie de trei sportivi, Kutasi Bence şi Mara Geiger de la CS ProTenis Şimleu Silvaniei şi Cezara But de la ACS Sergiu Carp Tennis Club.

De altfel, ultimele două au fost principalele favorite la câştigarea trofeului la categoria de vârstă 14 ani.

Însă, din păcate, cele două tenismene din judeţul nostru nu au fost în cea mai bună formă la Oradea. Astfel, Cezara But, principala favorită a beneficiat de primul tur liber, după care în turul II a trecut de Giulia Târnovan de la CS Winners TC, scor 6 – 2, 6 – 2 şi s-a calificat în sferturile de finală.

Ajunsă în această fază, Cezara But a dat peste Giulia Muşat de la UTA Arad şi din păcate în acest meci, sălăjencei noastre nu i-a ieşit jocul cum şi-ar fi dorit, asfel că a cedat disputa în două seturi, 2 – 6, 2 – 6 fiind nevoită să părăsească prematur competiţia.

Nici Mara Geiger, favorita numărul 2, nu a avut mai mult noroc la Oradea. Sportiva de la CS ProTenis Şimleu Silvaniei a avut parte de un tur liber şi în turul II a trecut de Serena Druţă de la CSM Oradea în două seturi, scor 6 – 4, 6 – 1.

Însă, la fel ca şi Cezara But, drumul Marei Geiger la această competiţia a luat sfârşit în faza sferturilor de finală, fiind oprită din drumul către trofeu de Ana Hosu de la CS Universitar Târgu Mureş, scor 2 – 6, 3- 6.

În ceea ce îl priveşte pe Kutasi Bence, să spunem că şimleuanul s-a oprit în turul II, fiind eliminat de Andrei Marcus S&F Tennis System.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS