Connect with us

FOTBAL

Unirea Mirşid a mai reuşit un transfer!


Cu câteva zile înainte de startul returului, Mirşidul l-a transferat pe Cătălin Odenie, golgheterul de la Silvania Cehu Silvaniei


Pentru a-şi mări şansele la câştigarea campionatului, dar şi la promovarea în Liga a III-a, Unirea Mirşid s-a întărit în pauza competiţională. Antrenor a fost numit Vasile Jula, iar lotul a devenit mai valoros, după ce liderul i-a transferat pe Sebastian Duma de la Unirea Dej şi Cătălin Odenie, de la Silvania Cehu Silvaniei.

Golgheter în turul de campionat la Silvania, cu 7 goluri, Cătălin Odenie revine la Unirea Mirşid, formaţie pentru care a mai evoluat şi în urmă cu un sezon.

“Am revenit la Unirea Mirşid pentru obiectivele principale ale echipei şi anume terminarea campionatului pe primul loc şi câştigarea barajului pentru promovarea în Liga a III-a. Acesta este gândul principal pentru care am revenit. Sper să pot să mă implic 100% şi să dau tot ceea ce pot să mi ajut echipa pentru a ne îndeplini obiectivele. Asta îmi doresc eu, şi cred că pot spune, îşi doreşte fiecare membru al acestei echipe”, ne-a declarat Cătălin Odenie, care deja a debutat la Unirea Mirşid, la Cupa Primăverii, competiţie pe care liderul Ligii a IV-a a câştigat-o pentru a treia oară la rând.

Trei puncte avans are Unirea Mirşid faţă de Dumbrava Gîlgău şi cu cinci mai multe decât Rapid Jibou, fiind favorită certă la un nou titlu. De aceeaşi părere este şi Cătălin Odenie, care speră să aducă un plus la echipă, iar Unirea să şi promoveze în vară, în Liga a III-a.

“Şansele sunt pentru fiecare în parte, dar având în vedere poziţia în clasament, lotul dar si grupul unit al echipei, jocul prestat de Mirşid, fac aceasta şansă să fie în primul rând de partea noastră momentan li vom face ceea ce trebuie să rămână aşa. Zalăul merită o echipă în Liga a III-a,  şi sperăm să ajungem acolo, în vară. Acestea sunt planurile noastre”, a mai spus Cătălin Odenie.

Dacă de la Cehu Silvaniei a venit la Unirea Mirşid Cătălin Odenie, de la campioana Sălajului la Silvania a plecat Marcel Mureşan. “Îi mulţumesc lui Horaţiu Bogar că a acceptat acest schimb şi a înţeles ceea ce vrem să facem noi la Unirea Mirşid. Prin asta pune şi el umărul la acest proiect care sperăm să fie viabil”, ne-a declarat Călin Bereschi, conducătorul de la Unirea Mirşid.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL