Connect with us

FOTBAL

Silvania Cehu Silvaniei mai transferă un jucător de la campioana Sălajului


După ce l-a adus pe Bogdan Ember, gruparea condusă de Horaţiu Bogar s-a înţeles şi cu Marcel Mureşan, care revine la Silvania Cehu Silvaniei după mai bine de doi ani


Liga a IV-a Sălaj se reia la final de săptămână, iar echipele care doresc să îşi mai întărească loturile mai pot face transferuri până cu 48 de ore înainte de începerea returului.

Multe dintre ele şi-au definitivat deja loturile pentru a doua parte a sezonului, iar în această categorie se află şi Silvania Cehu Silvaniei, care în această pauză competiţională a adus patru jucători, dintre care doi de la campioana Unirea Mirşid.

După Bogdan Ember, gruparea condusă de Horaţiu Bogar l-a transferat sub formă de împrumut şi pe Marcel Mureşan, care revine la Silvania după mai bine de doi ani.

Pe lângă cei doi, formaţia din Cehu Silvaniei i-a mai adus pe Adrian Baidoc de la Ardealul Crişeni şi Elek Tamas, care vine după un împrumut de la CS Fărcaşa.

Echipa antrenată de Dan Lucaciu s-a despărţit în această perioadă de doi jucători, Adrian Pop care a plecat la Someşul Someş Odorhei şi golgheterul Cătălin Odenie, care a fost împrumutat până la vară la Unirea Mirşid.

“Consider că echipa este mai puternică, având în vedere că am adus patru jucători şi au plecat doar doi. Într-adevăr a plecat Cătălin Odenie, un jucător bun, dar pentru noi este un câştig Marcel Mureşan. Obiectivul nostru este să facem o echipă competitivă şi în retur vom lucra la omogenitate. Rezultatele bune ne-au dus în faţa clasamentului şi în semifinalele Cupei şi sperăm să avem o evoluţie cel puţin la fel de bună şi în a doua parte a campionatului”, a spus antrenorul Dan Lucaciu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL