Connect with us

HANDBAL

Tadici nu este impresionat de transferurile de la CSM Bucureşti


“Sunt jucătoare de valoare, dar rămâne de văzut dacă CSM Bucureşti va fi o super echipă în sezonul următor. Au vrut să fie la fel şi în acest sezon, dar au pierdut câteva meciuri, inclusiv în campionat”, a spus antrenorul de la HC Zalău


Deşi din acest sezon au mai rămas trei luni, iar CSM Bucureşti este angrenată pentru calificarea în fazele finale ale Ligii Campionilor şi pentru câştigarea titlului, campioana României a început pregătirile pentru stagiunea 2019 – 2020.

De fapt, CSM Bucureşti şi-a cam format lotul pentru sezonul următor în proporţii foarte mari, în condiţiile în care le-a transferat deja pe Crina Pintea, Nora Mork, Denisa Dedu, Gabriela Perianu, Laura Chiper, Andreea Klikovac, Linea Torstensson şi Carmen Martin.

Despre campania spectaculoasă de transferuri de la CSM Bucureşti şi-a dat cu părerea şi Gheorghe Tadici care nu a părut atât de impresionat de cele opt jucătoare care au semnat cu campioana României.

“Într-adevăr sunt jucătoare de valoare, dar rămâne de văzut dacă CSM Bucureşti va fi o super echipă în sezonul următor. Au vrut să fie la fel şi în acest sezon, dar au pierdut câteva meciuri, inclusiv în campionat. Nu cunosc foarte bine politica lor şi obiectivele pe care şi le propun, dar cu siguranţă nici celelalte forţe din Europa nu vor sta şi vor face transferuri. Echipele cu buget ridicat sunt în concurs de transferuri. Nu ştiu care este motivul pentru care Mork a plecat de la Gyor. A avut două operaţii şi nu cumva să stea la CSM Bucureşti în refacere. Am văzut că este instabilitate la nivelul băncii tehnice şi se vorbeşte de aducerea lui Ryde, însă el nu a mai antrenat de când a fost la lotul României”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL