Connect with us

FOTBAL

Gigi Becali a investit 15 milioane de euro pentru un spital pentru bolnavii de cancer. Tratamentele sunt gratuite


“La spital, totul e gratis, nu se plăteşte. Bine, nu e pe gratis… Se plăteşte, dar plătesc eu, ca să nu vorbim de evaziune fiscală. Plătesc eu singur toate tratamentele”, a precizat Becali


După doi ani de muncă, spitalul din capitală făcut din banii lui Gigi Becali este finalizat. În noua clinică, finanţatorul echipei FCSB a investit aproximativ 15 milioane de euro!

Scopul este acela de a ajuta bolnavii de cancer şi care au e stare materială mai precară.

Becali a spus că  va angaja peste 50 de doctori, la care salariile vor porni de la 2.000 de euro.

Totodată, vor fi aduci şi medici voluntari din cadrul bisericii.

”Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea Steaua birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plăteşte. Bine, nu e pe gratis… Se plăteşte, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali anunța, tot în perioada în care și-a propus să facă Unitatea pentru bolnavii de cancer, că mai are un proiect măreț!

”Am deja planul făcut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la Spitalul de arși, este gata să revină în țară și să lucreze la acest spital. Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici, mă refer aici la persoanele cu salarii modeste sau pensionarii cu pensii mici, vor beneficia de gratuitate”, spunea Gigi Becali.

Iar finanțatorul mai anunța ceva, la acea dată: ”Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect să-i readuc acasă pe medicii români care au plecat în străinătate! La fiecare consultație sau intervenție chirurgicală pe care o vor avea, un procent de 30% la sută din încasări se va întoarce direct în buzunarul lor”.

Becali a precizat că va angaja circa 50-60 de medici în cadrul acestui spital. „Vor exista şi medici voluntari din cadrul bisericii, însă cei angajaţi vor avea salarii consistente, pornind de la 2.000 de euro pe lună”, a explicat Becali.

 

Sursa: romani-buni.info

1249 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL