Connect with us

FOTBAL

Flore Pop, după succesul de la Cupa AJF: “Sunt mândru că fac parte din echipa şi familia Unirea Mirşid”


“Căpitanul” grupării conduse de Călin Bereschi a mai adus un trofeu în vitrina clubului din Mirşid, după ce Unirea a câştigat pentru a patra oară Cupa AJF


Încă de la înfiinţare, Unirea Mirşid a fost o forţă în fotbalul mic din Sălaj.

Mai mult, încă din primul an în care evolua în Liga a V-a, gruparea condusă de Călin Bereschi a câştigat Cupa AJF, fiind singura formaţie din cel de-al cincilea eşalon care a reuşit această performanţă, înainte ca această competiţie să fie organizată separat la Liga a IV-a şi Liga a V-a.

De atunci şi până în prezent, Unirea a mai câştigat de alte trei ori Cupa AJF, ultimele două trofee fiind cucerite în ultimii doi ani. De altfel, la ediţia din 2019, gruparea pregătită de Flore Pop a câştigat toate partidele şi a avut un golaveraj impresionant.

“Felicitări echipei pentru locul 1. Încă o dată am demonstrat că avem o echipă valoroasă şi puternică. A fost un turneu frumos, în care am mers cu gândul de a câştiga primul loc. Sunt mândru că fac parte din echipa şi familia Unirea Mirşid. Aşteptăm cu nerăbdare începutul sezonului, dar până atunci sper să ne pregătim exemplar, să muncim etapă de etapă şi la sfârşit, când se trage linie să fim pe locul 1, pentru a putea participa la baraj, unde vrem să ne luptăm pentru promovarea în Liga a III-a. Până acolo e mult de muncă, mai este un retur unde cele două contracandidate aşteaptă să facem paşi greşiţi, astfel că totul depinde de noi cât de mult ne dorim să ne îndeplinim aceste două obiective”, ne-a spus Flore Pop.

În final, să spunem că între timp, Unirea Mirşid şi-a completat vitrina de trofee cu încă o cupă, este vorba despre Cupa Primăverii, competiţie pe care a câştigat-o pentru a treia oară consecutiv.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL