Connect with us

Ştiri din Sălaj

Doi sălăjeni prinşi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice


În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe


Participanţii la traficul rutier au nevoie de siguranţă, iar poliţiştii sunt prezenţi pe drumurile publice în primul rând pentru a contribui la diminuarea numărului de evenimente rutiere şi implicit de persoane rănite. Doi bărbaţi care conduceau în stare de ebrietate au fost opriţi, miercuri, de poliţişti, înainte de a fi implicaţi în evenimente rutiere.

Un tânăr de 35 de ani, din Jibou, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, miercuri, 27 februarie a.c., la ora 7.35, pe  Drumul Naţional 1H, în localitatea Popeni. Testarea cu alcooltestul a relevat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, la ora 18.05, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău au despistat un bărbat de 57 de ani, din comuna Plopiş, în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Iaz. Şi de această dată alcooltestul a înregistrat o valoare pozitivă, respectiv 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj