Connect with us

FOTBAL

Ioan Gurzău, noul preşedinte la Sportul Şimleu!


”Sperăm ca Şimleul să ajungă cât mai repede în Liga a III-a”, a spus şimleuanul


Silvania Şimleu Silvaniei a avut rezultate foarte bune în perioada 2007 – 2010 când a activat chiar şi la nivelul Ligii a II-a timp de un sezon şi jumătate. Aceste rezultate foarte bune pe care le-a obţinut gruparea de sub Măgură se datorează şi fostului preşedinte Ioan Gurzău, cel care revine cu braţele deschise în fenomen şi urmeză să fie numit preşedinte la Sportul Şimleu.

“După discuţiile avute cu domnul Oltean şi cu Bogdan Pop am solicitat sprijin domnului primar. Dânsul a răspuns pozitiv şi din câte am înţeles, în şedinţa Consiliului Local de joi, va fi pe ordinea de zi asocierera cu clubul, iar apoi vom trece la treabă. Începutul este promiţător. Ori de câte ori şi-a pus în plan ceva domnul primar, a şi reuşit. Şimleul a avut echipă de volei în prima ligă, acum se doreşte din nou fotbal în Liga a III-a şi  sigur va reuşi. Trebuie să avem o echipă de Liga a III-a pentru copii din Şimleu şi din zonă. Ei trebuie să aibă şansă să joace şi la un alt nivel”, ne-a declarat Ioan Gurzău.

Încă din această primăvară, la Şimleu încep pregătirile pentru Liga a III-a, iar pentru retur, Sportul doreşte să îşi formeze o echipă competitivă.

“Ideea este că în retur vrem să formăm o echipă competitivă şi să vedem la ce ne nivel ne aflăm ca mai apoi la vară să mai îmbunătăţim lucrurile. M-aş bucura dacă ar apărea un astfel de proiect la Zalău sau la Jibou şi atunci Liga a IV-a va fi puternică, deoarece şi-ar dori mai multe echipe promovarea. Sperăm ca Şimleul să ajungă cât mai repede în Liga a III-a şi să putem să-i motivăm pe copii din zonă, ca să poată să joace la un alt nivel”, a mai spus Ioan Gurzău.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL