Connect with us

TENIS

SPECIAL. Eric Verdeş, copilul minune al tenisului sălăjean


La o vârstă destul de fragedă, Eric Verdeş reprezintă cu cinste judeţul Sălaj la competiţii naţionale şi internaţionale şi în nici 5 ani de activitate de performanţă şi a adunat în vitrina cu trofee peste 50 de distincţii. După Ionuţ Beleleu, cel care în urmă cu un deceniu cucerea medalii la Naţionale, CSM Zalău se poate mândri din nou cu un nou tenismen foarte talentat care în anii ar putea face pasul chiar şi către competiţiile din circuitul ATP 


Puţini, tot mai puţini copii din ziua de astăzi aleg terenurile de sport în dauna tehnologiilor ultra moderne, de la telefoane şi până la cele mai “puternice” calculatoare sau console de joc.

Copiii din ziua de azi preferă, din păcate, un joc pe consolă, calculator sau să-şi piardă timpul pe telefoane rulând diferite aplicaţii ale unor site-uri de socializare, în detrimentul practicării unor sporturi care sunt benefice pentru sănătate, dar şi pentru dezvoltarea în timp ca persoană.

Sigur, e mai comod să stai la căldură, decât să depui efort şi să transpiri pe terenul de sport, însă, avantajele pe care ţi le oferă un sport se vor simţi în timp.

În acest material nu vom vorbi despre cei care aleg tehnologiile moderne în dauna sportului, ci despre un băiat care la nici 15 ani a reuşit să cucerească trofee peste trofee, are un mare potenţial, iar antrenorii lui îi prevăd un viitor strălucit.

Sportul în care excelează este tenisul de câmp.

Dar, să redăm povestea unui puşti care la vârsta de 14 ani are în vitrină peste 50 de medalii, reuşind să devină vicecampion naţional şi să aducă o medalie pentru CSM Zalău la Campionatele Naţionale, după o pauză de aproximativ 8 ani!

Eric Verdeş, pentru că despre el vorbim, s-a născut la Zalău la data de 1 aprilie 2004, şi în cele ce urmează o să vă prezentăm povestea lui. Cine l-a inspirat să urmeze acest sport, de ce a ales tenisul, unde îşi propune să ajungă, câtă muncă a depus şi multe altele, pe care o să le puteţi afla în ziarul Sportul Sălăjean din 27 februarie, citind un reportaj despre “copilul minune al tenisului sălăjean”.

Un reportaj despre cariera lui Eric Verdeş până în prezent, în ziarul Sportul Sălăjean din 27 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS