Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca – antrenor Dumbrava Gîlgău: “Campioana din Maramureş va avea un mic avantaj”


Managerul grupării din comuna Bălan consideră că echipa care va câştiga campionatul în judeţul Maramureş va pleca cu prima şansă la barajul pentru promovarea în Liga a III-a


Deşi echipele care se luptă pentru titlul judeţean în Liga a IV-a şi-ar fi dorit să joace la barajul pentru Liga a III-a cu echipa campioană din judeţul Bistriţa-Năsăud, până la urmă sorţi au făcut ca Sălajul să se dueleze cu Maramureşul pentru un loc în cel de-al treilea eşalon.

Chiar dacă nu a fost tocmai cum şi-au dorit echipele noastre, până la urmă, parcă nici campioana judeţului Maramureş nu este de speriat, indiferent de numele acesteia.

Însă, Marius Paşca, managerul celor de la Dumbrava Gîlgău consideră că echipa care va câştiga campionatul în judeţul veci va pleca cu prima şansă, dar Sălajul are o şansă bună pentru a avea din nou echipă în Liga a III-a.

“Sper ca noi să devenim campioana Sălajului şi să mergem la baraj, fiindcă de aceea facem atâtea eforturi.  La prima vedere pare un mic avantaj pentru campioana din Maramureş, dar nu înseamnă cu suntem victime. La un meci de baraj contează foarte mult grupul şi forma de moment. Trebuie gestionate foarte bine ambele jocuri. Este bine că nu am dat peste Cluj, Bihor sau Satu Mare, dar consider că şi în Maramureş este un campionat bun”, ne-a declarat Marius Paşca.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL