Connect with us

TENIS

Sălăjeanul Patrick Bolduţ, pe locul 4 la Cupa Napoca


Tenismenul de la ACS Tennis Pro Zalău a ratat podiumul la competiţia de la Cluj-Napoca la categoria de vârstă 10 ani. În cadrul competiţiei din judeţul vecin, Sălajul a fost reprezentat şi de Diana Pop de la Palatul Copiilor Zalău


La final de săptămână, practicanţii tenisului de câmp din judeţul Sălaj au plecat la Cluj-Napoca acolo unde au participat la Cupa Napoca.

Evident, nu toţi practicanţii, ci doar doi. Este vorba despre Patrick Bolduţ de la ACS Tennis Pro Zalău şi despre Diana Pop de la Palatul Copiilor Zalău. Competiţia desfăşurată sub egida Federaţiei Române de Tenis s-a desfăşurat la două categorii de vârstă, 10 ani băieţi şi fete, seniori şi senioare.

În ceea ce îi priveşte pe cei doi sălăjeni ai noştri, să spunem că Bolduţ a participat la categoria de vârstă 10 ani, în timp ce sportiva de la Palatul Copiilor Zalău a concurat la senioare, acolo unde a fost favorita numărul 4 a competiţiei.

Beneficiind de acest statut, Diana Pop a avut parte de primul tur liber, însă, din păcate, nu a fost într-o formă foarte bună în ziua primului meci şi a pierdut meciul din sferturile de finală împotriva Andreei Soplea de la CS Marc Tennis, scor 2 – 6, 1 – 6.

La categoria de vârstă 10 ani, la care a participat şi Patrick Bolduţ au fost înscrişi nu mai puţin de şase sportivi, inclusiv sălăjeanul nostru. Organizatorii au decis ca sistemul de desfăşurare al meciurilor de la această categorie de vârstă să aibă loc după sistemul fiecare cu fiecare.

În urma celor cinci meciuri disputate, Patrick Bolduţ a reuşit să înregistreze două victorii şi s-a clasat pe locul 4, după două meciuri pierdute dramatic.

Astfel, după ce a câştigat primul set cu 5 – 4 (2) în faţa lui Mircea Plopeanu, sportivul de la ACS Tennis Pro Zalău le-a cedat pe următoarele două, scor 3 – 5, 7 – 10. Un scenariu asemănător a avut loc şi în meciul cu Szilagy Michael.

Astfel, după ce sălăjeanul nostru s-a impus cu 4 – 1 în primul set, le-a cedat pe următoarele două, scor 2 – 4, 6 – 10.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS