Connect with us

FOTBAL

Călin Bereschi – conducător Unirea Mirşid: “Dacă vom câştiga campionatul ne vom lupta cu şanse reale la acest baraj”


Conducătorul campioanei Sălajului speră ca echipa sa să câştige un nou titlu judeţean şi de această dată să treacă şi de barajul pentru promovarea în Liga a III-a


După tragerea la sorţi pentru barajul de promovare în Liga a III-a, conducătorii echipelor care se luptă pentru titlu în Liga a IV-a Sălaj s-au declarat mulţumiţi de faptul că reprezentanta Sălajului se va duela cu reprezentanta Maramureşului.

Astfel, Călin Bereschi – conducătorul campioanei Sălajului, este optimist că dacă echipa sa o să câştige din nou titlul judeţean, are şanse reale la barajul de promovare, indiferent de numele campioanei judeţului Maramureş.

“Nu putem spune că este o tragere la sorţi rea, dar nici foarte bună. Poate era mai bine să cădem cu Bistriţa-Năsăud, însă şi cu reprezentanta Maramureşului avem  şanse. Dacă Unirea Mirşid va câştiga campionatul, ne vom lupta cu şanse reale la acest baraj. Dacă ne vom întări şi vom facee ceea ce ne-am propus cred că putem emite pretenţii la promovare. Vream să readucem Sălajul în Liga a III-a şi ne vom pregăti cât putem mai  bine în acest luni care au mai rămas până la baraj. Vrem binele fotbalului sălăjean şi am gândit această treabă pentru Sălaj nu doar pentru Unirea Mirşid. Dacă noi vom juca meciul de baraj, probabil că jocul de acasă îl vom disputa pe Stadionul Municipal din Zalău”, ne-a declarat Călin Bereschi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL