Connect with us

FOTBAL

Campioana Sălajului la juniori A1 se va duela cu reprezentanta Clujului în etapa interjudeţeană


Jocurile vor avea loc în “dublă” manşă în 6 şi 9 iunie


În acest sezon CS Barcău Nuşfalău se pregăteşte pentru al 10-lea titlu din istorie la juniori A1, iar după prima parte de campionat ocupă fotoliul de lider şi are 4 puncte avans faţă de urmăritoare.

În această iarnă, campioana s-a întărit puternic şi a adus jucători cu experienţă, chiar şi de la Atletic Zalău.

Astfel, pentru retur, echipa pregătită de Adrian Damian şi Rudolf Stanciu nu ar trebui să aibă nicio emoţie în bătălia pentru primul loc.

De fapt gândurile celor de la Nuşfalău se îndreaptă spre fazele naţionale ale campionatulu, iar CS Barcău speră să fie prezentă din nou la turneul semifinal şi chiar să se califice la turneul final.

Pentru a ajunge din nou la turneul semifinal, CS Barcău speră să pună mâna pe al 10-lea titlu şi mai apoi să treacă de etapa interjudeţeană.

Anul acesta, campioana Sălajului va avea de susţinut o dublă manşă cu reprezentanta Clujului de la acest nivel, conform tragerii la sorţi care a avut loc  săptămâna trecută, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

La jumătatea campionatului de juniori A1, din judeţul vecin, lider este Sporting Apahida, care în 17 etape a înregistrat 15 victorii, o remiză şi a pierdut doar un singur joc.

Sporting Apahida are şanse mari să devină campioana Clujului la juniori A1, iar înainte de startul returului are un avans de 8 puncte faţă de ocupanta locului secund Unirea Dej II.

Etapa interjudeţeană se va disputa în “dublă” manşă. Primul joc este programat pe terenul echipei din Cluj, pe data de 6 iunie, în timp ce returul va avea loc pe terenul campioanei Sălajului, în 9 iunie.

Învingătoarea acestei “duble” se va califica la turneul semifinal, programat în perioada 14 – 16 iunie, în timp ce turneul final va avea loc în perioada 20 – 21 iunie.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL